Summer Sale

9 herlige solprodukter

Nå har solen virkelig tittet frem og det er på tide å slappe av på stranden! Vil du forberede litt før med selvbruning, finne den perfekte solkremen som ikke klisser eller ha en herlig after sun som faktisk fukter? We got you! Her er ni av våre beste solprodukter.

NordicFeel Lifestyle

Summer Sale

Selvbruning

1. Naturlig Tanning Spray

Marc Inbane har en superbra selvbruningspray som gir en solkysset look og som tørker raskt. Sprayen gjør at den er veldig lett å påføre, gir et jevnt resultat og er derfor manges favoritt!

2. Golden Glow Booster

Vil du ha en selvbruning som du lett kan velge intensiteten på er denne noe for deg! Clarins har skapt en selvbruning i dråpeform. Bland 4-6 dråper i din bodylotion og bygg opp din brunfarge dag for dag!

3. 1 Hour Tan

Her en en budsjettfavoritt fra Cocoa Brown i mousse-form. Tørker raskt og du trenger bare ha den på i en time før du skyller av. Vil du ha en mer intens farge kan du la den sitte i tre timer eller velge 1 Hour Tan Dark.

 1. Golden Glow Booster 30 ml

  Clarins
  325 kr Midlertidig utsolgt
 2. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown

Solbeskyttelse

1. Sunscreen Mousse SPF20

Det som er spesielt med EVYs solbeskyttelse er at den fordeles i hele det øverste hudlaget i stedet for å bare legge seg på overflaten. Det betyr at solkremen ikke forsvinner når du bader eller svetter! Og konsistensen er amazing.

2. UV Bronze MistSPF50

Perfekt å ha med i vesken når du er på ferie eller på kontoret! Filorgas UV Bronze Mist er en mist for ansiktet og kan sprayes over sminke for beskyttelse og en oppfriskende følelse.

3. Satin ProtectionSun Lotion SPF30

Det beste med Hawaiian Tropic er den friske tropiske duften. Solkremen synker fort inn og blir ikke hvit på huden.

 1. Sunscreen Mousse SPF20 150 ml

  EVY Technology
 2. UV Bronze Mist 60 ml

  Filorga
 3. Satin Protection Lotion 180 ml

  Hawaiian Tropic

After Sun

1. After Sun Tan Intensifier Lotion

Hvis du vil få mest ut av din brunfarge etter å ha vært ute i solen kan du bruke dette produktet fra Piz Buin. Den gir et ekstra kick fordi den øker hudens egne pigmentproduksjon. Samtidig fukter den huden litt ekstra!

2. Soothing Moisturizer Repairing After Sun

En lett, raskabsorberende after sun for ansikt og kropp som gir en herlig og beroligende følelse med en eksklusiv teknologi som bidrar til å øke hudens melaninproduksjon, selv uten soleksponering!

3. After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating

beroliger brent hud Inneholder blant annet sheasmør og solsikkefrøekstrakt og vannmelon.

 1. After Sun Tan Intensifier Lotion 200 ml

  Piz Buin
  149 kr Midlertidig utsolgt
 2. Tan Maximizer

  Lancaster
  369 kr Midlertidig utsolgt
 3. After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating 200 ml

  Clarins
  275 kr Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!