Slik lykkes du med din eyeliner

Uansett om du er helt novise eller en selvutnevnt eyelinerekspert er det viktig å bruke en eyeliner som passer perfekt til deg. Her går vi igjennom hva som er forskjellen mellom flytende eyeliner, kajalpenn, hybrid og gelé.

NordicFeel Lifestyle

Hvilken eyeliner skal jeg velge?

Helt ærlig, hvor mange ganger har du prøvd å få til den perfekte eyelineren, men mislyktes? Å velge en variant som passer akkurat for deg er viktig for å få til pene vinger! Her er noen av de vanligste variantene:

Flytende eyeliner

Perfekt for deg som har en stødig hånd! En flytende eyeliner gir et holdbart og nøyaktig resultat, men kan være litt vanskelig å påføre. Et tips for å få til cat eye-looken er å tegne selve linjen med en kajalpenn og deretter fylle i med eyeliner.

Kajalpenn

Gir et mykere utrykk og er lettest å jobbe med. Om du opplever at kajalen flyter ut på huden kan du enkelt fiksere med en øyenskygge i samme nyanse. Bruk en skråpensel og påfør skyggen der du har brukt pennen.

Hybrid

Hvis du syns det er vanskelig å bruke en flytende eyeliner skal du satse på en hybridpenn! En hybrid ser ut som en tusjpenn og gir samme resultat som en flytende eyeliner. Denne varianten er enkel å jobbe med fordi den gir optimal kontroll over påføringen.

Gelé

Gir samme resultat som en flytende eyeliner og påføres med en spesiell eyelinerpensel for best resultat. Dypp spissen i geleen og påfør nær vippekanten, fra innerst til ytterst.

Her finner du alle våre eyeliners ->

Bestselgende eyeliners

 1. Microliner Ink 8 g

  Shiseido
 2. Superliner Perfect Slim

  L'Oréal Paris
 3. Le Crayon 1 g

  Lancôme
 4. Artliner 1 ml

  Lancôme
 5. Waterproof Eye Pencil

  Clarins

Inspirasjon

Nå som du vet hvilken variant du skal bruke er det enkelt å forme din eyeliner akkurat som du vil! Se inspirasjon nedenfor.

Tips dine venner!