Toppliste kroppspleie

Finn alltid tid til litt egenpleie og spatid hvor du fokuser kun på deg selv og dine behov. Lås baderomsdøren, tenn noen lys og skjem bort deg selv. Her er vår liste over mest populære kroppsprodukter for optimal hjemmespa.

NordicFeel Lifestyle

Sett stemningen

Spatid kan også være så lite stressende som et par minutter oppmerksomhet med favorittproduktet ditt. Akkurat nå har nemlig kroppen din ekstra godt av litt pleie. Snart går den inn i en tid hvor den pakker inn i varme, tette klær og temperaturendringer fra ute til inne gjør den mer følsom mot uttørking.

Om høsten går vi fra varm og tørr luft, til snart kulde og minusgrader ute. Dette virker stressende på blodkapillærene i huden, som utvider seg når det er varmt og trekker seg sammen når det er kaldt. Som resultat blir huden «stresset», stram og fuktighetsfattig som i værste fall gjør den rød og sår.

Tenn lys, gjerne et som dufter av krydder, sett på litt rolig musikk. lag deg en stor kopp te eller ta deg et glass vin mens du setter fram alle produktene du skal bruke.

Peeling er healing

En kroppsskrubb reduserer det ytterste laget av døde hudceller og fungerer derfor som en avgiftning av kroppen via huden. Huden er vårt største utrensingsorgan. Peeling stimulerer til nydannelse av hudvev, så huden din får fornyet glød. Ta gjerne en peeling både til ansikt og kropp mens du er i gang. Du blir garantert babymyk etterpå.

Clean

Ta deg en forfriskende dusj og pøs rikelig på med en egnet shower gel. Er du så heldig å ha et badekar desto bedre.  Nyt desto mer!

Propp huden med fukt

Etter en dusj og en skrubb, trekker bodylotion mye bedre inn i huden. Fuktmasker for ansiktet er ypperlig nå, mens en maske full av vitaminer gir masse glød. Nå som huden er skrubbet og dynket i vann i lang tid, trenger den nærende pleie. Velg en tørrolje eller en rik krem med for eksempel sheasmør. Ikke glem håret mens du er i gang.

Happy Feet

Ikke glem våre undersåtter. Fjern død hud med egnede hjelpemidler  og fil og klipp til neglene slik at de er klare for en lang vinter i sokker og tette sko.

Et par strøk med favorittneglelakken og du er igjen klar for å møte verden. Husk å drikke mye vann etter en slik session. Det gjenfukter innenifra og virker oppfriskende.

Les også: Fine føtter i en fei

 

Toppliste Kroppspleie

 1. 1

  Foot Beauty Treatment Cream 125 ml

  Clarins
 2. 2

  Tonic Body Treatment Oil 100 ml

  Clarins
 3. 3

  Celluli Eraser 200 ml

  Biotherm
  kr 549 Midlertidig utsolgt
 4. 4

  Body Creator 200 ml

  Shiseido
  kr 635 Midlertidig utsolgt
 5. 5

  Homme Aquafitness 200 ml

  Biotherm
 6. 6

  Oil Therapy Baume Corps 400 ml

  Biotherm
 7. 7

  In-Shower Body Milk 250 ml

  Nivea
  kr 65 Midlertidig utsolgt
 8. 8

  Shower Cream 200 ml

  Fenjal
Tips dine venner!