Husholdningspapir

3 beauty hacks for ditt hår

Å ta vare på håret er avgjørende for å oppnå sunt og vakkert hår. Her er tre smarte tips som kan gi håret ditt den ekstra kjærlige boosten det trenger.

NordicFeel Lifestyle

Husholdningspapir

Beachy Waves med husholdningspapir

I stedet for ett frottéhåndkle, som vi oftest bruker for å tørk håret, test på bruke tykt husholdningspapir. Klem først ut håret så mye som mulig med hendene. Når håret ikke drypper mer kan du begynne å tørke med husholdningspapir.

Klem forsiktig opp håret med papiret. Når papiret er helt bløtt tar du et nytt og fortsetter til du har fått ut så mye av vannet som mulig. Deretter lar du håret lufttørke. Husholdningspapiret er mye mer skånsomt mot håret og det skaper ikke krusete hår som vanlig håndkle gjør. Derfor kan du få fine og beach waves som helder hele dagen – og hele kvelden.

Neste dag kan du, for å friske opp krøllene, fukte håret og gjøre samme prosedyre igjen med papir og selvtørking. Voilà – ditt hår får de der sommer elegante og herlige strandkrøllene som vi alle drømmer om!

 1. Style & Finish 250 ml

  Joico
  kr 295 Midlertidig utsolgt
 2. Volumizing Mist 160 ml

  Moroccanoil

Tørrsjampo i T-sonen

Før du begynner er det viktig at du velger rett tørrsjampo. Har du mørkt hår bør du velge en farget eller gjennomsiktig tørrsjampo. Påfør ved å holde munnstykket ca. 10 cm fra håret og tenk på å ikke spraye på samme område for lenge, men fordel tørrsjampoen jevnt. Masser inn i hodebunnen på samme måten som du skulle gjort med en vanlig sjampo i dusjen.

Akkurat som i ansiktet har T-sone, hudens fete parti som er pannen, nesen og haken, så finnes det også T-sone i hodebunnen. Tenk deg at bokstaven T er tegnet på ditt hode, langs skillen på toppen av hodet og frem til hårfestet. Fokuser på dette området når du bruker tørrsjampo. Det er ofte her håret blir fett først, noe som gjør at det kan se uvasket ut.

 1. Shampowder Dry Shampoo 56 g

  Aveda
 2. No.4D Clean Volume Detox 250 ml

  Olaplex

Sov på en silkepute

Sov helst på putetrekk i sateng eller silke, da brekker du ikke håret om du vrir deg i søvne. Andre grunner til at håret kan brekke er om det er veldig tørt eller sprøtt. For å motvirke tørt hår bør du tenke på å bare sjamponere hodebunnen når du vasker håret.

Når du da skyller ut holder det at sjampoen fra hodebunnen rengjør lengdene. Det blir en skånsom vask og håret beholder sitt naturlige fett.

 1. Silk Pillowcase 50x60

  Sense of Youty
  kr 275 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 2. Pure Silk Pillow Case Set

  OHAIRO
Tips dine venner!