3 rengjøringsprodukter du må ha

Å vaske ansiktet fra smuss og sminke er veldig viktig for at huden skal holde seg i balanse! Vi tipser om tre effektive rengjøringsprodukter fra Decléor.

NordicFeel Lifestyle

3-in-1 rengjøring

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse er virkelig en fantastisk rengjøring med 3-i-1 funksjon som gjør at den både rengjør, fjerner døde hudceller og bevarer fuktigheten. Huden føles ren, men samtidig fuktet. Mousse-formelen gjør at den varer lenge! Jeg fukter ansiktet og jobber opp litt mousse i hendene før jeg påfører produktet i ansiktet. Den føles veldig mild og dufter veldig “rent”.

Jeg syns ikke den rengjør vannfastsminke rundt øyene veldig bra, men jeg foretrekker uansett å bruke en sminkefjerner som er tilpasset for øyesminke ettersom jeg ikke vil gni for mye rundt øynene. Denne rengjøringen får tommel opp!

Rengjørende ansiktsvann

Et viktig steg som jeg tror mange hopper over er ansiktsvann. Personlig syns jeg det er et ganske morsomt steg i hudpleierutinen, merkelig som det høres ut. Noen raske svep med en bomullsdott og ansiktsvannet avslører med engang om man har slurvet med rengjøringen.

Ansiktsvannet balanserer hudens PH-verdi og forhindrer dehydrering, derfor er det et steg du ikke bør utelate fra din hudpleierutine. Aroma Cleanse Soothing Micellar Water dufter mildt og passer veldig bra til min sensitive hud.

Ansiktsskrubb som gir glød

Jeg har sensitiv hud og da gjelder det å ikke bruke for “harde” eksfolierende produkter. Life Radiance passer ekstra bra, da den er veldig mild. Kornene er litt større og oljene i produktet gjør at den føles veldig mild mot huden.

Huden føles både glatt og frist etterpå – og glød? Absolutt! Et must nå før sommeren da eksfolieren vil hjelpe deg å få en bedre brunfarge og en penere sommerglow!

Her finner du alt fra Decléor.

Aroma Cleanse 3-in1

Decléor
Les mer her

Aroma Cleanse

Decléor
Les mer her

Life Radiance

Decléor
Les mer her
Tips dine venner!