Slik booster jeg huden min med masse fukt

Når det blir kaldere ute, blir huden min vanligvis tørr og følsom. Jeg holder huden fuktet og myk med denne fantastiske fuktboost-duoen fra Clarins!

NordicFeel Lifestyle

Clarins er et innovativt merke innen premium kosmetikk og hudpleie. For meg har Clarins tidligere følt som noe for et litt eldre publikum. Jeg har imidlertid et helt forandret bilde nå, Clarins er nå en av mine absolutte favorittmerker! Jeg har brukt noen av deres hudpleieprodukter og er besatt!

Fuktserum

Intensive Bi-Phase Serum fra Hydra Essentiel Series er perfekt for regulert klima. Serumet hjelper til med å opprettholde og gjenopprette hudens eget fuktighetssystem. Påfør serumet før dag- og nattkrem på ren hud. Det er en lett formel som føles superfrisk når den påføres huden.

Jeg ville beskrive det som å ha en nydelig vannaktig fuktighetskrem som gjør huden føles veldig luftig og ren. Anbefales virkelig i høst og vinterkulden.

Fuktighetsgivende dagkrem

Jeg har nå brukt dagkremen Hydra Essentiel Creme normal til tørr hud en stund. Det er en deilig glasskrukke i blått fylt med fuktighet for huden! Kremen er drøy og absorberes lett inn i huden med en behagelig og myk lukt.

Den gjenfukter og gir en veldig fin finish uten å føle seg fet eller oljet på huden. Jeg bruker det også noen ganger som en nattkrem fordi jeg føler det er så fuktighetsgivende. Påfør på ren hud og masser lett inn i huden.

Finnes også i en variant for deg med enda tørrere hud.

Her finner du alle produkter fra Hydra Essential serien.

Les også: Best i Test: Face Mist

Kjøp testede produkter:

Intensive Bi-Phase Serum

Clarins
Les mer her

Creme Normal to Dry Skin

Clarins
Les mer her
Tips dine venner!