Scandal by Night

Powerparfymen for kvelden du bare må ha

Er du på jakt etter en ny parfyparfyme eller er du bare nysgjerrig på oppfølgeren til Jean Paul Gaultiers Scandal? Vi har testet og vi eeeelsker den.

NordicFeel Lifestyle

Scandal by Night

Scandal By Night

Jeg liker Scandal. men jeg elsker Scandal by Night. Oppfølgeren til Jean Paul Gaultiers suksessduft er fruktigere, søtere og varmere enn originalen. Det er definitivt en powerduft som fungerer aller best på kvelden. Dette er ikke duften for deg som vil gå ubemerket forbi. Signaturnoten for Scandal – honning – er selvfølgelig fortsatt med og har enda mer intensitet, de hvite blomstene har fått litt mer plass. Patchoulien er byttet ut med tonkabønner og sandeltre noe som gjør den litt dypere og enda søtere.

Den minner om en kveld på byen som føles perfekt fra begynnelse til slutt. Høye hæler, stilige krøller og en superfin partykjole. Slik dufter parfymen. Den er veldig vanedannende og kommer til å være min go-to parfyme hele høsten.

Når kan den brukes? Høstens alle utekvelder, middager, daten. Faktisk alle anledninger der du vil føle deg sexy og på topp!

For hvem? Deg som virkelig ikke vil gå ubemerket forbi! Det er en ekte show-stopper.

Les også: Alt du trenger å vite om skjønnhetstrendene 2018

Toppliste Dameparfyme 

Tips dine venner!