5 tips for en weekend i Paris

Paris mon amour! Eiffeltårnet i skumringen og travle brasserier lar romantikken flyte i kjærlighetens hovedstad. En facial mist i håndvesken avkjøler under varme shoppingturer og har du en eyeliner klar trenger du ikke å dra tilbake på hotellrommet før du er klar for dagens apéro.

NordicFeel Lifestyle

Hispsterdrøm i Marai

Le Marais er helt klart et områdene i Paris med mest særpreg, dette er en levende bydel med mange trendy restauranter og gallerier. For de shoppinginteresserte er dette et av de mest spennende områdene å besøke.

Bar-restauranten Le Mary Celeste er sånn passe rotete som man vil at et sted skal være. Ta en drink i baren og bli for en middag når stemningen tar deg.

Markert eyeliner, en fyldig mascara, røde lepper eller sotede øyelokk – uansett hva du velger så fortjener Parisnatten litt ekstra glamour.

Elegant og trendy

Sjekk inn på nyåpnede Hôtel Saint Marc, innredet av italienske Dimorestudio. Hvert rom er som en symfoni av naturstein, rike farger og fløyelsmyke tekstiler.

Sørg for at du føler deg fin nok til å tre inn i en av verdens motemetropoler med nyvasket og stylet hår.

Lunsj i gresset

Pakk vesken full av alt godt du finner på varehuset Le Bon Marché og duk opp en lunsjpiknik i Hemingways (og alle andres) favorittpark Jardin du Luxembourg,

Huden må tåle mye i en storby. Med et smart reisekitt i håndvesken har du alltid anvendelige hudpleieprodukter for hånden og kan freshe deg opp ved behov.

Les også: Sommerens skjønnhetsprodukter for henne

Galleribesøk er et must

Paris er verdenskjent for noen av verdens beste restauranter, et sprudlende uteliv og attraksjoner velkjent blant alle verdensborgere. I tillegg til enorme muligheter for konserter og musikaler er også Paris perfekt for deg som er svak for gallerier og museum i verdensklassen.

Ifør deg en parfyme som matcher byens karakter og ta på gode sko. Vi elsker atmosfæren og stemningen i Museèe D’Orsay, på Seinens venstre bredd i 7. arrondissement. Museet holder til i en nedlagt jernbanestasjon, Gare d’Orsay, bygd mellom 1898 og 1900

La Tour Eiffel

Sist, men ikke minst. Du må besøke Paris mest kjente landemerke, det 324 meter høye Eiffeltårnet. Eiffeltårnet er oppkalt etter sin konstruktør, ingeniøren Alexandre Gustave Eiffel. Tårnet befinner seg i 7. arrondissement og er en kjent attraksjon for turisme, med over 5,5 millioner besøkende hvert år.

Er du sprek nok til å ta alle trappene opp, anbefaler vi at du på forhånd er utstyrt med en god og holdbar deodorant. (Det er 669 trappetrinn totalt opp til det andre nivået hvarav 328 av dem er opp til første nivået.)

Bon Voyage!

Anbefalte produkter

Super Liner Superstar Eyeliner

L'Oréal Paris
Les mer her

Color Statement Lipstick

Milani
Les mer her

Mascara 38°C

Sensai
Les mer her

Discipline shampoo

Kérastase
Les mer her

Re-Shaper Strong Hold Hairspray

Sebastian
Les mer her

Beauty & Radiance Collection travel kit

Clarins
Les mer her

Parisienne

Yves Saint Laurent
Les mer her

Gentle Care Roll-On Deodorant

Clarins
Les mer her

Moisture Surge Face Spray

Clinique
Les mer her
Tips dine venner!