3 ting du må gjøre i Toscana

Velduftende sypresser, solmodne sitroner, sølvgrønne daler og lokalproduserte viner. Det er få ting som er mer behagelig enn en helg blant vingårdene under Toscanasolen. Pakk med et lufting antrekk, ta stråhatten under armen og lev livet som på film for en helg.

 

 

Blandt åsene og olivenlunder

I Toscanas Greve in Chianti ligger den svenske vingården Terreno. Her bor du så vakkert som mulig, midt i det kjente Chianti Classico-distriktet med nærhet til alt som det gode italienske livet har å tilby.

En mørkerød leppestift og en rik duft kommer til rette når det er tid for middag under oliventrærne.

Romantikk og rustikk i Firenze

Ta en kveldstur til herlige Firenze og bestill bord på Il Santo Bevitore. I en rustikk matsal med solide bord i mørkt tre serveres toskansk mat med en moderne vri.

Neglelakk og mørke lepper gir alltid ferielooken en elegant touch. Essies brungrå nyanse Mink Muffs kommer til å bli en sommerfavoritt.

Her finner du alle våre neglelakker

Roadtrip i en Fiat 500

Historiske San Gimignano, vakre lille Pienza eller den kjente vinbyen Montepulciano. Her kryr det av store byer med små butikker som byr på lokalt håndverk og toskanske delikatesser. Lei en Fiat 500 cabriolet og oppdag det gode italienske livet.

Husk en god hårspray for å holde håret på plass når vinden blåser i håret

Les også: Herlige sommerparfymer for henne

Anbefalte produkter

Si Intense

Giorgio Armani
Les mer her

Color Statement Lipstick

Milani
Les mer her

Mink Muffs

Essie
Les mer her

Masterpiece Massive Shine Hairspray

Tigi
Les mer her
Tips dine venner!