Verdifulle tips før helsereisen til Algarve

Ta en pause fra alt som heter storbystress og fly til Algarves vestkyst der naturen får bestemme takten. Hva passer bedre på en helseboostende surfretreat en vegansk hårpleie og blush som fungerer like fint på leppene som på øyelokkene og kinnbena.

NordicFeel Lifestyle

Økologisk og naturlig i Aljezur

På den økologiske yoga- og surfecampen Tipi Valley sover man i tipitelt blant lunder av korketrær. Alle måltider, surfing og yoga er inkludert i prisen og maten er i stor grad økologisk og vegetarisk.

Bor man på en økologisk surfcamp vil man selvsagt velge økologiske og veganske skjønnhetsprodukter. Hos oss finner du lett alle økologiske produkter under kategorien “Sustainable Beauty”.

Luksus i det pittoreske Sagres

Følg kysten sørover mot Sagres på den sørvestlige spissen av Portugal. Den tidligere fiskerbyen er omgitt av fantastiske strender og her finnes det et torg med barer og restauranter. Hotellet Memmo Baleeira er et alternativ for de som søker et mer eksklusivt og barnevennlig hotell. De tilbyr også surfeleksjoner.

Solen er nådeløs mot surferen så en god solkrem er et must. Nuxe Sun er herlige produkter som dufter deilig sommerlig og som trekker raskt inn inn i huden. Den gir ideell beskyttelse og varig brunfarge. Inneholder kjemisk filter, parfyme og er vannresistent.

Husk å påføre rikelig før soleksponering og gjenta regelmessig. Solkrem bør smøres inn 30 minutter før du skal ut i sola, slik at kremen får tid til å trekke inn.

Pause fra helselivet i Lagos

Vil du ta en pause fra surfcampen kan du ta en tur til den historiske turistbyen Lagos som ligger bare 20 minutter unna med bil. Restauranten Ol’ Bastard’s er mestere på fish and chips og romdrinker.

Påfør litt rouge i kinnene, et strøk lipgloss og en lett sommerparfyme og du kan nyte kvelden og den deilige maten.

Anbefalte produkter:

Head & Hair Heal 100ml

Maria Nila
Les mer her

Nuxe Sun Milky Spray Face and Body SPF 20

Nuxe
Les mer her

Luminous Crème Blush Plum Satin

Youngblood
Les mer her

Instant Light Lip Perfector 01 Rose Shimmer

Clarins
Les mer her

Agua Del Sol

Escada
Les mer her

Beach Envy Volume Wave Aid Styler

Redken
Les mer her
Tips dine venner!