Molly Sanden

Snart er den her – Molly Sandéns nye parfyme Wave

Molly Sandén har gjort suksess verden over med sin fantastiske sangstemme og egenskrevne låter. Nå tar hun kreativiteten sin inn i en ny verden, i form av en frisk, fresh og levende parfyme. Wave lanseres den 17/11 og her får du vite alt om duften!

NordicFeel Lifestyle

Molly Sanden

“Jeg har lenge lett etter den perfekte duften som er sporty fresh. En duft som ikke tar for mye plass og som gir en nydusjet og varm følelse”, sier Molly. 

 

Inspirasjonen til Wave har Molly hentet fra sin forkjærlighet for kontraster. Her møter det syrlige det søte og det friske det dype – noe som sammen har blitt en ren duft som føles varm mot huden.

Molly ønsket å lage en parfyme som kan brukes og elskes av mange, og det var derfor naturlig at Wave skulle være en unisexduft. Den lette, men fyldige, parfymen er verken for maskulin eller feminin, og passer for deg som foretrekker en frisk og naturlig duft. 

 

En varm bris av siciliansk sitron, jasmin og musk

Wave bygger på kontraster og i toppnotene finner vi sprudlende innslag av sitrus, eple og patchouli. I duftens hjerte møtes den syrlige toppen av pioner, bringebær, jasmin og hvit rose, som siden får en myk fylde fra duftens base: sedertre, musk og amber. 

 

En lekker detalj på baderomshylla

Parfymens navn og innhold speiles i flaskens stilrene design, og gjør seg godt på baderumshylla. Wave er produsert i en familieeid fabrikk i Grasse, Frankrike, med nøye utvalgte og naturlige ingredienser.

Lansering 17/11

Wave by Molly Sandén er 50 ml, koster 599 kr og selges eksklusivt hos Nordicfeel, Eleven och Blush i begrenset opplag fr.o.m. 17/11/2021. 

  1. WAVE 50 ml

    Molly Sandén by Nordicfeel
    kr 545 Midlertidig utsolgt Flere varianter
Tips dine venner!