5 populære sølvsjampo

Unngå gule toner ved å anvende en bra sølvsjampo! Her lister vi opp fem populære tonede sjampo som gjør at du beholder din kalde, blonde hårfarge.

NordicFeel Lifestyle

Bestselgere

Clean Blonde fra Fudge er en av våre mest populære sølvshampoo akkurat nå! Produktet nøytraliserer og rengjør samtidig som den fjerner uønskede gule toner fra blondt hår. Passer også for deg som vil ha kaldere lengder i ombre-farget hår. Og du? Sjekk den prisen!

 1. -25%

  Clean Blonde Violet-Toning Shampoo 50 ml

  Fudge
  74 kr 99 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter

Gir direkte effekt

No Yellow fra Fanola er en sterk konkurrent til Fudge! Vasker bort gule og gullaktige nyanser i lyst hår for en perfekt blond nyanse. Resultater fra første vask!

 1. No Yellow 350 ml

  Fanola
  229 kr Midlertidig utsolgt

Gjør håret mykt

Silver Shampoo fra L’oréal Professionnel inneholder aminosyrer for at håret skal bli mykt og smidig. Produktet kan også brukes for å motvirke uønskede gule toner i hår med striper.

 1. Silver 300 ml

  L'Oréal Professionnel
  169 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter

Vegansk alternativ

Sheer Silver fra Maria Nila er en sulfat- og parabenfri shampoo med fiolette pigmenter og bjørnebærekstrakt som motvirker gule nyanser i blondt hår. Dette er et vegansk produkt som er produsert i Sverige.

 1. -15%

  Sheer Silver 350 ml

  Maria Nila

Passer både for farget og naturlig hår

Total Results So Silver Shampoo fra Matrix fremhever lyse partier og eliminerer gule toner. Passer både for deg som har farget eller blekt håret, men også den naturlige blondinen som vil bli litt kaldere.

 1. -25%

  Total Results 300 ml

  Matrix
  127 kr 169 kr Legg i kurv
Tips dine venner!