5 populære sølvsjampo

Unngå gule toner ved å bruke en bra sølvsjampo! Her lister vi opp fem populære tonede sjampo som gjør at du beholder din kalde, blonde hårfarge.

NordicFeel Lifestyle

Å opprettholde en kald, blond hårfarge kan være en utfordring. Sol, klor og til og med stylingprodukter kan bidra til uønskede gule toner. Heldigvis finnes det sølvsjampoer som er designet for å nøytralisere disse tonene og bevare den kalde nyansen du elsker. Her er en liste over fem populære sølvsjampoer som kan hjelpe deg med å holde hårfargen din frisk og levende.

 1. Clean Blonde Violet-Toning Shampoo 250 ml

  Fudge

  Clean Blonde Shampoo er en sjampo for blondt hår som trenger en oppfriskning. Sjampoen rengjør og nøytraliserer gule toner i blondt hår ved hjelp av fuktighetsgivende guarana.

 2. No 4P Toning Shampoo 250 ml

  Olaplex

  Olaplex Nr.4p er en lillashampoo med fuktighetsgivende egenskaper. Med Bond Building Technology, reparerer den håret samtidig som den toner.

 3. Cool Silver 285 ml

  REF Stockholm

  En sulfatfri shampoo med lilla pigmenter og nøye utvalgte planteekstrakter som beskytter, styrke og fukter. Nøytraliserer uønskede gule toner og gir et hint av sølv/grått hår.

 4. Blond Absolu 250 ml

  Kérastase

  Denne kraftfulle lillasjampoen fra Kérastase inneholder nøytraliserende ingredienser som fjerner gule undertoner. Velegnet for kaldt bleket hår og grått hår.

 5. So Silver Shampoo 300 ml

  Matrix

  Total Results So Silver Shampoo fra Matrix er en sjampo for bleket hår som gjør at lyse striper kommer bedre frem. Den eliminerer kjedelige og gule toner.

Tips for Bruk av Sølvsjampo

 • Bruk hansker for å unngå misfarging av hendene, eller skyll av sjampoen fra hendene mens du lar du sjampoen virke.
 • La sjampoen virke i håret i henhold til instruksjonene for å oppnå ønsket effekt.
 • Ikke bruk sjampoen for ofte, da overbruk kan føre til at håret får en lilla eller blålig tone.
 • Følg opp med en fuktighetsgivende balsam for å holde håret sunt og hydrert.

Ved å velge en av disse bestselgende sølvsjampoene og følge disse tipsene, kan du si farvel til gule toner og hei til en strålende, kald blond farge som varer.

Tips dine venner!