3 tips som får parfymen til å holde lenger

Vil du at din parfyme skal dufte like intensivt fra morgen til kveld? Vi hos NordicFeel gir deg nå 3 enkle tips som gjør at din duft holder hele dagen!

NordicFeel Lifestyle

Spray på fuktet hud

Har du fet hud? Da er du heldig! En duft kommer til å sitte mye lengre på deg. Hvis du har tørr hud kan du smøre deg inn med en body lotion før du tar på parfyme, da er huden som mest mottakelig. Bruk gjerne en lotion fra samme merke og duftserie for maksimal effekt.

Du finner alle parfymerte body lotions her

For menn finnes det ofte et komplett sortiment med tilhørende after shave, shower gel og deodorant som intensifierer og hjelper duften å holde lenger.

Bra steder å påføre din parfyme

Spray din parfyme der du kjenner puls, for eksempel på halsen, håndleddene og bak ørene. På disse områdene er kroppen varmere, noe som gjør at parfymeduften blir mer intensiv. Hvis du vil ha en jevn fordeling av duften kan du spraye parfymen i luften og gå gjennom duftskyen eller spraye lett i håret. Et annet bra tips er å spraye litt parfyme bak i nakken slik at du dufter rundt hele kroppen.

Oppbevar riktig

Mange oppbevarer sine parfymer på badet. Dette er noe du helst ikke skal gjøre da parfymer er veldig følsomme for både sterkt lys, temperaturforandringer og fukt. Unngå å oppbevare de i direkte sollys, da oksiderer de og mister sin duft.

Oppbevar heller dine parfymer på et kjølig og mørkt sted, for eksempel i klesskapet eller i en skuff og gjerne i originalforpakningen.

Kombinerte duftprodukter for henne

 1. -20%

  Boss The Scent For Her EdP 30ml

  Hugo Boss
 2. -20%

  Boss The Scent For Her Body Lotion 200ml

  Hugo Boss
  279 kr 349 kr Legg i kurv
 3. -20%

  Boss The Scent For Her Deospray 150ml

  Hugo Boss
  268 kr 335 kr Midlertidig utsolgt

Kombinerte duftprodukter for han

 1. -20%

  Boss The Scent Deospray Deospray 150ml

  Hugo Boss
  204 kr 255 kr Legg i kurv
 2. -20%

  Boss The Scent Shower Gel Shower Gel 150ml

  Hugo Boss
  196 kr 245 kr Legg i kurv
 3. -20%

  Boss The Scent EdT EdT 50ml

  Hugo Boss
Tips dine venner!