3 tips som får parfymen til å holde lenger

Vil du at din parfyme skal dufte like intensivt fra morgen til kveld? Vi hos NordicFeel gir deg nå 3 enkle tips som gjør at din duft holder hele dagen!

NordicFeel Lifestyle

Spray på fuktet hud

Har du fet hud? Da er du heldig! En duft kommer til å sitte mye lengre på deg. Hvis du har tørr hud kan du smøre deg inn med en body lotion før du tar på parfyme, da er huden som mest mottakelig. Bruk gjerne en lotion fra samme merke og duftserie for maksimal effekt.

Du finner alle parfymerte body lotions her

For menn finnes det ofte et komplett sortiment med tilhørende after shave, shower gel og deodorant som intensifierer og hjelper duften å holde lenger.

Bra steder å påføre din parfyme

Spray din parfyme der du kjenner puls, for eksempel på halsen, håndleddene og bak ørene. På disse områdene er kroppen varmere, noe som gjør at parfymeduften blir mer intensiv. Hvis du vil ha en jevn fordeling av duften kan du spraye parfymen i luften og gå gjennom duftskyen eller spraye lett i håret. Et annet bra tips er å spraye litt parfyme bak i nakken slik at du dufter rundt hele kroppen.

Oppbevar riktig

Mange oppbevarer sine parfymer på badet. Dette er noe du helst ikke skal gjøre da parfymer er veldig følsomme for både sterkt lys, temperaturforandringer og fukt. Unngå å oppbevare de i direkte sollys, da oksiderer de og mister sin duft.

Oppbevar heller dine parfymer på et kjølig og mørkt sted, for eksempel i klesskapet eller i en skuff og gjerne i originalforpakningen.

Parfymefavoritter til henne

 1. Laila 50 ml

  Geir Ness
 2. Paradoxe 30 ml

  Prada
 3. Born in Roma Donna 100 ml

  Valentino

Favorittdufter til han

 1. Stronger With You Intensely 50 ml

  Armani
 2. Light Blue Eau Intense Pour Homme 50 ml

  Dolce & Gabbana
 3. Le Male 75 ml

  Jean Paul Gaultier
  kr 634 Midlertidig utsolgt Flere varianter
Tips dine venner!