Ansiktsmasker – velg rett for din hud

Å finne den perfekte ansiktsmasken kan være som å navigere i en jungel av skjønnhetsprodukter. Med så mange valgmuligheter, hvordan vet du hvilken som er best for din hud? La oss dykke ned i verden av ansiktsmasker og oppdage noen av de nyeste og mest effektive produktene på markedet.

NordicFeel Lifestyle

Ansiktsmasker for din hudtype

For tørst hud

Har du tørr hud som skriker etter fuktighet? Origins Drink Up Intensive Overnight Mask er en nattmaske som gir intens fuktighet og næring over natten. Denne masken er spesielt god for de kalde månedene når huden trenger ekstra pleie.

For en strålende glød

Ønsker du en umiddelbar glød? Filorga Oxygen-Glow Mask er en ekspressmaske som gir huden en strålende glød på bare ti minutter. Den inneholder hyaluronsyre og eksfolierende enzymer som gir huden en frisk og glødende finish.

 

For fet hud

Kjemper du med fet hud og ønsker å kontrollere glansen? Medik8 Natural Clay Mask er en leiremaske som effektivt absorberer overflødig olje og renser porene dypt1. Denne masken er ideell for å oppnå en matt finish og forbedre hudens generelle tekstur.

For sensitiv hud

Sensitiv hud krever skånsom pleie! Test Peter Thomas Roth Cucumber gel mask: Denne herlig kjølende og fuktighetsgivende masken hjelper til å berolige tørr og irritert hud. For en ekstra kjølende behandling kan du til og med oppbevare den i kjøleskapet.

Sheets masker

Sheet-masker eller arkmasker kommer fra Asia og har blitt veldig populære i Skandinavia de siste årene. Arket, som har hull for øynene, nesen og munnen, er fylt av serum. Serumet kan ha mange ulike egenskaper, vanligvis er de fuktighetsgivende eller «brightening». Brightening vil ikke si at den bleker huden, men du får en midlertidig opplyst følelse med mye glød.

Se våre sheet masks her!

Bestselgende ansiktsmasker

 1. Sebum Clearing Masque 75 ml

  Dermalogica
 2. Cryo-Flash Cream-Mask 75 ml

  Clarins
 3. Comforting Barrier Mask 60 ml

  Sensai
 4. Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml

  Origins
 5. Vinoperfect Glycolic Peel Mask 75 ml

  Caudalie
  kr 259 Midlertidig utsolgt
 6. Cold Plunge Pore Mask 90 ml

  Ole Henriksen
 7. Kaolin Mask Stick 10 ml

  Natalie
 8. Red Bean Refreshing Pore Mask 140 ml

  Beauty of Joseon
Tips dine venner!