Forvandle din hud med anti-age

Skru klokken tilbake med anti-age metodene som fungerer. Vi gir deg superproduktene som booster pleien og lar deg nyte en silkemyk hud enda lenger.

NordicFeel Lifestyle

Skap en god rutine og hold den

Vask

Fukt er en forutsetning for å holde huden elastisk, sammen med en ordentlig rengjøring morgen og kveld. Exuviance´s Purifying Cleansing Gel multi AHA gjenoppretter fuktighetsbalansen, samtidig som den rengjør effektivt og etterlater huden klar og full av glød. Kombiner med Moisture Balance Toner som binder fukt og forbereder huden for påføring av serum og ansiktskrem.

Dag

Decléor´s Orexcellence Energy Concentrate Youth Cream er en luksuriøs anti-age-krem som jobber parallellt med flere av hudens alderstegn og som skaper en fastere hud med ungdommelig glød.

Stress er en av de største truslene mot vakker hud. Med Clarins Multi-Active Day Cream forebygger du et for tidlig aldrende gjennom å støtte huden og beskytte mot ytre påvirkninger. En age-controller som virker like langsiktig som direkte ved å trylle bort synligheten av fine linjer.

Beskytt huden fra solens skadelige stråler med Hydra Floral SPF30 Anti-Pollution Hydrating Fluid fra Decléor, en beskyttende dagkrem for alle hudtyper som fukter og mykgjør huden.

Kveld

Filorga´s Sleep and Peel er en gjennoppbyggende nattkrem som skaper glød og beskytter mot tidlig aldring. Booster cellefornyelsen, reduserer ujevnheter, få bukt med pigmentflekker og våkn opp med et ansikt som stråler med en sunn glød.

Tryll med din hud

Filorga´s Mesotherapist Tissular Stimulation Program er en revolusjonerende cellereaktiveringsprogram Inspirert av anti-age-mesoterapibehandlinger som utføres av hudleger på klinikker, gir huden en forbedret struktur med en smidigere og fastere følelse.

Gi huden en boost med herlige masker og serum Estelle & Thild´s Super BioActive  er et anti-ageing-serum som bekjemper frie radikaler og motvirker UV-stråler, samtidig som den tryller bort fine linjer og rynker.

Legg en nærende maske 1-2 ganger per uke. Calendula Hydrating And Toning Mask er en superfuktighetsgivende ansiktsmaske som gir huden oksygen, gjenoppretter kollagenet og fukter huden med 12 ulike oljer og ekstrakter.

Kjøp produktene som anbefales i artikkelen

Purifying Cleansing Gel

Exuviance
Les mer her

Moisture Balance Toner

Exuviance
Les mer her

Orexcellence

Decléor
Les mer her
Tips dine venner!