Høstparfyme

Finn din høstparfyme

Hvilken høstduft passer deg? Vi gir deg våre absolutte parfymefavoritter innfor høsten, både klassikere og sesongens store nyheter. Kanskje du finner din nye favoritt?

NordicFeel Lifestyle

Høstparfyme

Høsten kommer nærmere og det har blitt på tide å bytte ut tynne sommerklær med koselige ullgensere. For mange av oss er det en selvfølge å tilpasse klærne etter årstid, humør og anledning. Like åpenbart er det å ha en bred duftgarderobe som kan gjenspeile deg og din stil. Din parfyme er et tilbehør som du kan bruke etter humør, behov og årstid. 

Om høsten vil vi gjerne finne frem de litt mer krydrete, sensuelle duftene som sprer varme. Duftnoter som vanilje, tonkabønne, sjokolade og sandeltre dominerer alltid på høsten. Hvilken parfymetype er du? Sensuell, myk eller lett?

Sensual twist

BOSS The Scent tok verden med storm når den ble lansert! I tillegg til at den kommer i en luksuriøs og iøynefallende flaske så dufter den helt fantastisk. Varm og forførende med innslag av saftige frukter, osmanthus og sensuell kakao. En veldig selvsikker duftserie som er vanskelig å slå!

Tips på sensuelle parfymer

 1. Boss The Scent For Her 50 ml

  Hugo Boss

  Boss The Scent For Her – varm og forførende parfyme med noter av fersken, honning, osmanthus og kakaobønner.

 2. Boss The Scent Absolute For Her 50 ml

  Hugo Boss

  Boss The Scent Absolute – nyeste tilskuddet i familien, denne gangen med noter av myk vanilje og kaffe.

Warm and comforting

For deg som ønsker noe lettere og mykere så er CLEAN perfekt. Med sine rene, lette og herlige dufter som man lett blir forelsket i.

Tips på lette parfymer

 1. Warm Cotton 30 ml

  Clean

  Warm Cotton – duften av nyvasket. I toppen finner vi frisk sitrus som møter et varmt og floralt hjerte av appelsinblomst. Duften avsluttes i en varm base av musk og ambra.

 2. Skin 30 ml

  Clean

  Clean Skin – ren og varm bar hud. En myk parfyme med frukter i toppen og en base med kremete innslag av vanilje, ambra og musk.

 3. Original 30 ml

  Clean

  Clean Original - Originalen som startet hele CLEAN-serien. Ren, skjør og utrolig god. Duften som får deg til å føle deg nydusjet og frisk.

  kr 495 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Parfymer for han denne høsten

Her har vi plukket ut noen av høsten hotteste parfymer for ham. De kjennetegnes av treaktige og krydrete duftnoter som er perfekte denne høsten.

Tips på herreparfymer

 1. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss

  Boss The Scent – Spennende blanding av ingefær, maninkafrukt og vetiver.

 2. L'homme Timeless 50 ml

  Lacoste

  Boss The Scent – Maskulin, krydrete med aromatiske innslag.

  kr 705 Midlertidig utsolgt
 3. Eros Flame 50 ml

  Versace

  Eros Flame – treaktig, krydrete og røykfylt med noter av vetiver, patchouli og seder.

Tips dine venner!