Høstparfyme

Finn din høstparfyme

Hvilken høstduft passer deg? Vi gir deg våre absolutte parfymefavoritter innfor høsten, både klassikere og sesongens store nyheter. Kanskje du finner din nye favoritt?

NordicFeel Lifestyle

Høstparfyme

Høsten kommer nærmere og det har blitt på tide å bytte ut tynne sommerklær med koselige ullgensere. For mange av oss er det en selvfølge å tilpasse klærne etter årstid, humør og anledning. Like åpenbart er det å ha en bred duftgarderobe som kan gjenspeile deg og din stil. Din parfyme er et tilbehør som du kan bruke etter humør, behov og årstid. 

Om høsten vil vi gjerne finne frem de litt mer krydrete, sensuelle duftene som sprer varme. Duftnoter som vanilje, tonkabønne, sjokolade og sandeltre dominerer alltid på høsten. Hvilken parfymetype er du? Sensuell, myk eller lett?

Sensual twist

BOSS The Scent tok verden med storm når den ble lansert! I tillegg til at den kommer i en luksuriøs og iøynefallende flaske så dufter den helt fantastisk. Varm og forførende med innslag av saftige frukter, osmanthus og sensuell kakao. En veldig selvsikker duftserie som er vanskelig å slå!

Warm and comforting

For deg som ønsker noe lettere og mykere så er CLEAN perfekt. Med sine rene, lette og herlige dufter som man lett blir forelsket i.

Parfymer for han denne høsten

Her har vi plukket ut noen av høsten hotteste parfymer for ham. De kjennetegnes av treaktige og krydrete duftnoter som er perfekte denne høsten.

Tips dine venner!