Guide: Finn din parfymestil

Møt sesongen med en ny signatur. Vi guider deg gjennom seks uimotståelig duftkategorier - Hvilken stil velger du?

NordicFeel Lifestyle

Finn din parfymestil

Finn din drømmeduft blant feminine sensuelle noter, innovative innslag, klassiske ingredienser og nye krydrete favoritter. Sesongen tilbyr en spennende garderobe av evige klassiske og lekre nyheter. Velg èn eller flere som imponerer både hverdager og fest!

Her finner du alle våre parfymer!

Klassiske tidløse

For de som liker feminine pudrede noter og evig eleganse. Vi blander luksuriøse sensuelle blomster som jasmin, rose, iris, patchouli og peoner med musk og klassiske elementer av sedertre og sandeltre.

 1. 1

  Classique 50 ml

  Jean Paul Gaultier
 2. 2

  Chloé 30 ml

  Chloé

Eksperimentell og trendy

For deg som liker innovative og moderne dufter. Vi blander utfordrende noter av hyacinth og eksentrisk Rangoon Creeper med en sofistikert base av jasmin og rose sammen med dype elementer av sandeltre, kanel og mandelbønner.

 1. 1

  Yes I Am 30 ml

  Cacharel
 2. 2

  Scandal 30 ml

  Jean Paul Gaultier

Forførende luksus

For de som liker feminine sensuelle noter, varme skoger og eksklusive funksjoner. Vi blander rike noter av musk, amber og vanilje med forførende blomstrende lavendel, fiol og jasmin toppet med overraskende elementer av luksuriøs sjokolade.

 1. 1

  Lady Million 30 ml

  Rabanne
 2. 2

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 3. 3

  Black Opium 30 ml

  Yves Saint Laurent

Orientalsk eventyr

For de som liker krydret noter og dype, søte aromaer. Vi plukker opp sesongen og julens krydder som safran, kardemomme og kanel, fersk appelsin og mandarin og legger til sensuelle elementer av musk vanilje og bergamot.

 1. 1

  Boss Orange Woman 30 ml

  Hugo Boss

Frisk og minimalistisk

For de som liker crispy noter med friske, svalende innslag. Vi blander sporty eleganse med avkjølende blomster i en fusjon av fersk sitrus og tidløs jasmin, fresia og peon med en solid og treaktige base av amber, musk og kashmir.

 1. 1

  CK All 50 ml

  Calvin Klein
 2. 2

  White Tea 50 ml

  Elizabeth Arden
Tips dine venner!