Signaturparfyme

Finn din signaturparfyme

Er du ute etter en ny signatur? Sjekk ut vår guide for å finne den ultimate signaturparfymen!

NordicFeel Lifestyle

Signaturparfyme

Signaturparfymen

Din parfymegarderobe kan bestå av flere parfymer – alt fra lette, pudrete, florale til mørkere, krydrete og sensuelle. Du kan velge duft etter humør, årstid eller etter en følelse av hva du vil formidle. En parfymegarderobe består av ulike parfymer for forskjellige anledninger. Det finnes så mange ulike parfymer å velge mellom. Uansett om du har mange parfymer eller få så er det viktig å ha en signatur som kompletterer deg og din personlighet, en parfyme som føles som DEG.

En signaturparfyme er en duft som du alltid kan gå tilbake til, favorittparfymen som føles som deg og som du ikke blir lei av. Signaturparfymen reflekterer hvem du er så det er viktig at du føler deg trygg i din duft.

3 tips på å finne din signaturparfyme

Ikke bry deg hva andre mener

Det viktigste i jakten på din signaturparfyme er å finne den du føler deg komfortabel i. Lytt til hjerte (eller nesen) og velg en duft du elsker. Ikke bry deg hva andre sier!

La det ta tid

Å finne en signaturparfyme kan ta tid. Hus at nesen blir trøtt på for mange dufter. Prøv parfymer i omganger, maks 5 parfymer om gangen, spray på pappstripe og ta med deg hjem for å kjenne hvordan duften føles senere.

Test parfymen på deg selv

Etter at du har bestemt deg for en parfyme, test den på håndleddet og føl hvordan parfymen blir på huden din. Parfymen kan lukte forskjellig avhengig av hvem som bærer den.

Topp 5 signaturparfymer for henne

 1. 1

  Ari 30 ml

  Ariana Grande
 2. 2

  Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 3. 3

  Bright Crystal 30 ml

  Versace

Topp 5 signaturparfyme for ham

 1. 1

  Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss
 2. 2

  Boss Bottled 50 ml

  Hugo Boss
 3. 3

  Boss Bottled Tonic 50 ml

  Hugo Boss
 4. 4

  Eros 50 ml

  Versace
 5. 5

  Boss Bottled Unlimited 100 ml

  Hugo Boss
Tips dine venner!