Signaturparfyme

Finn din signaturparfyme

Er du ute etter en ny signaturduft? Sjekk ut vår guide for å finne den ultimate parfymen som passer deg best!

NordicFeel Lifestyle

Signaturparfyme

Signaturparfymen

Din parfymegarderobe kan bestå av flere parfymer – alt fra lette, pudrete, florale til mørkere, krydrete og sensuelle. Du kan velge duft etter humør, årstid eller etter en følelse av hva du vil formidle. En parfymegarderobe består av ulike parfymer for forskjellige anledninger. Det finnes så mange ulike parfymer å velge mellom. Uansett om du har mange parfymer eller få så er det viktig å ha en signatur som kompletterer deg og din personlighet, en parfyme som føles som DEG.

En signaturparfyme er en duft som du alltid kan gå tilbake til, favorittparfymen som føles som deg og som du ikke blir lei av. Signaturparfymen reflekterer hvem du er så det er viktig at du føler deg trygg i din duft.

3 tips på å finne din signaturparfyme

Ikke bry deg hva andre mener

Det viktigste i jakten på din signaturparfyme er å finne den du føler deg komfortabel i. Lytt til hjerte (eller nesen) og velg en duft du elsker. Ikke bry deg hva andre sier!

La det ta tid

Å finne en signaturparfyme kan ta tid. Hus at nesen blir trøtt på for mange dufter. Prøv parfymer i omganger, maks 5 parfymer om gangen, spray på pappstripe og ta med deg hjem for å kjenne hvordan duften føles senere.

Test parfymen på deg selv

Etter at du har bestemt deg for en parfyme, test den på håndleddet og føl hvordan parfymen blir på huden din. Parfymen kan lukte forskjellig avhengig av hvem som bærer den.

Topp 5 signaturparfymer for henne

 1. 1

  Libre 30 ml

  Yves Saint Laurent
 2. 2

  Lumineuse 30 ml

  Chloé
 3. 3

  La Nuit Tresor Intense 50 ml

  Lancôme
 4. 4

  My Way 90 ml

  Armani

Topp 5 signaturparfyme for ham

 1. 1

  Eros 200 ml

  Versace
 2. 2

  Stronger With You For Men 100 ml

  Armani
 3. 3

  1 Million 100 ml

  Rabanne
 4. 4

  Bad Boy 100 ml

  Carolina Herrera
 5. 5

  Y 100 ml

  Yves Saint Laurent
Tips dine venner!