Finn din vinterparfyme

Hvilken vinterduft passer deg? Oppdag parfymefavoritter som passer perfekt for vinterens kalde dager. Kanskje du til og med finner din nye favoritt?

NordicFeel Lifestyle

Vinteren er her, og med den kommer en perfekt anledning til å oppdatere parfymesamlingen din med varme, fortryllende dufter som passer sesongen. Her finner du 6 vinterparfymer fra kjente merker som vil legge til en ekstra touch av eleganse og luksus til den kalde årstiden.

1. Maison Margiela, By the fireplace.

By the Fireplace fra Maison Margiela er en varm og trøstende duft med toner av kastanje, vanilje og tre. Denne parfymen vil gi deg følelsen av å sitte ved peisen på en kald vinterkveld.

 1. Replica By The Fireplace 100 ml

  Maison Margiela

2. Narciso Rodriguez, For Her.

For Her fra Narciso Rodriguez er en sensuell og feminin duft med noter av musk, rose og amber. Denne parfymen gir en subtil og varig aroma som passer til enhver vintersesong.

 1. For Her 30 ml

  Narciso Rodriguez

3. Yves Saint Laurent, Black Opium.

Black Opium er en intens og orientalsk duft med noter av kaffe, vanilje og hvit musk. Den gir en følelse av energi og glamour, ideell for vinterkvelder.

 1. Black Opium 50 ml

  Yves Saint Laurent

4. Armani, Si Passione.

Si Passione fra Armani er en lidenskapelig duft med noter av rosenknopp, vanilje og heliotrop. Den gir en energisk og feminin følelse, flott for vinterens festlige øyeblikk.

 1. Si Passione 100 ml

  Armani

5. Valentino, Born in Roma Donna.

Born In Roma Donna er en blomsteraktig og orientalsk duft med noter av svart vanilje, jasmin og guaiactre. Den gir en sofistikert og moderne atmosfære, ideell for vinterens motebevisste øyeblikk.

 1. Born in Roma Donna 50 ml

  Valentino

6. Chloé, Nomade.

Nomade er en moderne og blomsteraktig duft med noter av eikemose, friske blomster og mirabelleplomme. Den gir en følelse av frihet og eventyr, noe som kan være perfekt for vinterreiser.

 1. Nomade 30 ml

  Chloé
Tips dine venner!