fra sommerhår til høsthår

Fra sensommerfrisyre til høsthår

Solens varme stråler er snart glemt, men sporene henger igjen i håret. Her gir vi deg tips og triks på hvordan du raskt får ditt nye høsthår!

NordicFeel Lifestyle

fra sommerhår til høsthår

6 tips for høsthåret

Klipp deg

Våre profesjonelle frisører mener at du egentlig skal klippe deg rett før sommeren, for å skåne håret. Har du gjort det – perfekt! Om ikke – beste mot tørre, triste og splitte tupper er å klippe dem.

Produkter for din hårtype

Viktigste – sats på en pleiende og god sjampo og en bra balsam for akkurat din hårtype! Spør din frisør om råd og tenk på å vaske håret maks 2-3 ganger i uken så det ikke tørker ut. Gi også hodebunnen en grundig massasje som kickstarter blodsirkulasjonen. I mellomtiden fikser du fet hodebunn og lengder med en tørrsjampo.

Gi fuktighet

En perfekt kur for å gi maksimalt med fuktighet til håret er en fuktighetsgivende hårkur med nyttige vitaminer. La en nattmaske få virke under natten for best effekt og bland gjerne i noen dråper næringsgivende hårolje for en optimal fuktighetsboost! Strev etter 1-2 ganger i uken.

Unngå varmeverktøy

Men vil du fikse håret med noen form av rette- eller krølltang (og ja, det vil vi) pass på å bruke et varmebeskyttende produkt før du begynner – og unngå for høy temperatur. Ikke gå over 200 grader.

Få tilbake glans

For den som vil ha deluxe finnes det utrolig mange glansgivende behandlinger på salonger. For deg som vil få glans og glød hjemme finnes det et stort utvalg av gode håroljer som er en drøm for et livløst og krusete hår. En må-ha for et glansfullt høsthår!

Flashback til sommeren

En måte å beholde sommerfeelingen i håret er å bruke en av høstens trendy hårparfymer. Velg en duft som fører tankene til varme, solfylte dager – til tross for at høstregnet øser ned utenfor vinduet.

Produkttips

  1. System Professional 150 ml

    Wella Professionals

    Pleiende leave-in balsam som gir volum.

    kr 168 Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!