True Match – drømmeproduktene for din hårtype

Så mange hårtyper og enda flere regler. Tynt, krøllete, farget eller krusete? Vi gir deg en rask guide som forteller deg akkurat hva ditt hår trenger og matcher rett produkt med ønsket effekt.

NordicFeel Lifestyle

Curl Control

Utnytt dine krøller og bølger til det maksimale ved å investere i produkter som definerer og temmer håret. Det å ha naturlig bevegelse i håret er et fantastisk utgangspunkt for styling. Invester i en fuktighetsgivende sjampo og balsam som skaper glans og reduserer krusete hår, og gi håret ekstra fuktighet med en hårkur full av vitaminer og pleiende emner.

Style krøllene med hjelp av lette og myke produkter som løfter og definerer. Påfør et par dråper hårolje i håndflatene og dra fingrene forsiktig gjennom lengdene for ekstra glans. har du tykkere hår og krøller som krever litt ekstra for å holde hele kvelden? Bruk en hårspray med styrke lett til medium, ikke bruk for mye og spray alltid på ca 20 cm avstand.

Tips på produkter for krøllete hår

Discipline Shampoo

Kérastase

Mykgjørende sjampo

Les mer her

System Professional Luxeoil

Wella
Pleiende hårolje Les mer her

Green Tea And Calendula

John Masters Organics

Leave-In Spray Conditioner

Les mer her

True Colour

En av de mest effektive stylingene er en pen og velstelt farge. Men det sliter på håret å feire jul som brunette, skåle nyåret som blondine og møte våren med kobberfarge. Du kan pleie håret med en farge- og fuktbevarende sjampo og balsam, og nyt fargen litt ekstra med en boostende fargeinnpakning.

La fargen løftes litt ekstra med hjelp av en glansspray som skaper en fin glød og lekende effekt.

Tips på produkter for farget hår

Reflection

Kérastase

Sjampo for farget hår

Les mer her

Nutri Color Creme

Revlon

Innpakninger for ulike hårfarger

Les mer her

Elixir Ultime

Kérastase

Allsidig hårolje for farget hår

Les mer her

Fine Art

Tynt, fint hår med konstant craving etter mer volum. Heldigvis finnes det produkter som redder alle som ikke er født med tykt hår. Et forebyggende tiltak for å ta vare på ditt tynne hår er å unngå bruk av hårstrikker og konstant bruk av varmeverktøy. I dusjen trives tynt, fint hår bedre med en volumgivende sjampo og balsam.

Unngå spray og andre produkter som tynger ned håret. For en ekstra volumboost og en herlig tekstur kan du trylle litt med en tørrsjampo, som også frisker opp håret, bygger fantastisk volum og hold.

Her finner du alle våre hårpleieprodukter.

Tips på produkter for fint hår

Pure Volume Shampoo

Maria Nila

Volumgivende sjampo

Les mer her

Volume spray

Maria Nila

Hårspray som gir volum

Les mer her

Dryclean Dry Shampoo

Lernberger Stafsing

Tørrsjampo som bygger volum

Les mer her
Tips dine venner!