Detox ditt hår

Det er ikke bare ansiktet og kroppen som trenger en ordentlig rengjøring - håret ditt er også i behov av en dyprengjørende detox av og til. Vi svarer på de vanligste spørsmålene!

NordicFeel Lifestyle

Hvorfor skal jeg detoxe håret?

Bruker du mye hårspray, mousse, voks, leave-in balsam eller ulike håroljer? Da er trenger ditt hår en detox. Å detoxe håret betyr at du rengjør på dypet fra hårpleie- og stylingprodukter, smuss, skitt, kjemikalier og andre ytre påvirkninger som er vanskelige å fjerne helt med en vanlig sjampo. Dersom du har fett hår og hodebunn, og om du trener ofte da er det ekstra bra med en detox.

Hvorfor er en detox bra for håret mitt?

En detoxkur, f.eks der du bruker en detoxsjampo to-tre dager på rad, eller en detoxbehandling, der du bruker en dyprengjørende sjampo en gang i uken, er kjempebra for utsatt hår. Et trist og glansløst hår får det mye bedre med en dyprengjørende detoxkur for å få nytt liv – fra grunnen av.

Når passer det best med en detox?

En detox passer ekstra bra før du skal farge håret eller ta en fuktighetsgivende hårkur, hjemme eller i salongen. Når håret er helt rent og har blitt kvitt sin hinne av smuss og produktrester, da er håret mest mottakelig – og resultatet av din farging eller kur blir aller best.

Hvordan skal jeg gjøre det?

Gjør det enkelt for deg selv og sats på en skikkelig god detoxsjampo. Flere merker anbefaler at du skal gjenta din sjamponering og la din sjampo virke et minutt før du skyller ut. Følelsen etterpå blir et veldig grovt hår, men et hår som er 100% rent.

Her finner sjampo med rengjørende effekt

Tips på detox schampoo

 1. Deep Detox 300 ml

  milk_shake
 2. PEPTIDE PREP 250 ml

  K18
 3. Scalp Detox Scrub 150 ml

  Björn Axén
 4. Deep Cleansing Detox Shampoo 100 ml

  Löwengrip
Tips dine venner!