MASHH – Opplev en fantastisk hudpleieserie fra Vita & Wanda

MASHH tilbyr enestående hudpleieprodukter med aktive og effektive ingredienser. Merket er skapt av Vita & Wanda sammen med sammen med et team av dermatologer og kjemister. For dem er MASHH ikke bare et varemerke - det er deres lidenskap! Det handler om hud, glød og egenpleie. Med MASHH ønsker de å gjøre det enkelt å unne seg litt velfortjent hverdagsluksus med kvalitetsprodukter hjemme.

NordicFeel Lifestyle

Hydrating Glazing Mask

Denne transparente masken er proppfull av pleiende ingredienser som gir huden en fantastisk fuktighetsbombe! Med hyaluronsyre, Glyceryl Glucoside, ekstrakt av solbærblomst og Centella Asiatica, passer denne masken for alle hudtyper og gir en oppfrisket og nydelig glød.

 1. Hydrating Glazing Mask 50 ml

  MASHH

Gentle Moist Serum

Dette serumet gir en fuktighetsboost med balanserende egenskaper for hudens barriere. Med naturlig Glyceryl og hyaluronsyre passer dette serumet for alle hudtyper og gir en unik silkemyk følelse.

 1. Gentle Moist Serum 30 ml

  MASHH

Golden Glow Serum

Beriket med gullfargede tråder, gir dette serumet en fin og jevn glød til huden. Med blå agave-ekstrakt og fuktighetsgivende hyaluronsyre, bidrar dette serumet til ekstra fuktighet og glød.

 1. Golden Glow Serum 30 ml

  MASHH

Gentle & Deep Cleansing Foam

Dette herlige og effektive skummet er den ultimate rensen og sminkefjerneren. Med panthenol og probiotika, virker denne rensen beroligende og opprettholder hudens barriere.

 1. Gentle & Deep Cleansing Foam 100 ml

  MASHH

Bright Eye Cream

Denne lette øyekremen inneholder kollagen-boostende tripeptid og fuktighetsgivende ingredienser som motvirker rynker og forbedrer hudens elastisitet. Med lysreflekterende pigment, lette oljer, E-vitamin og hyaluronsyrer med ulike molekylære lengder, gir denne kremen en unik effekt.

Tips dine venner!