Farvel til mørke ringer og poser under øynene

Mangel på søvn, stress eller dårlige vaner synes ofte på huden. Jeg gir deg tipsene og superprodukteme som hjelper deg bli kvitt en av ansiktets største skjønnhetsrøvere.

Hudterapeut Magdalena

Hvorfor får vi poser og mørke ringer under øynene?

Faktorer som dårlig søvn, dårlig kosthold, alder, allergier eller gener påvirker sammen vår huds elastisitet og kvalitet. Et hardt liv med søvnmangel kan danne væskeansamling under øynene og skape det vi mener er poser.

Lider du av mørke ringer kan genetikk spille en stor rolle hvor tynn hud eksponerer de overfladiske blodkarene under øynene. Også alder og en reduksjon i kroppens kollagen kan avdekke venene ytterligere.  Huden under øynene er svært tynn – bare rundt 0,5 millimeter. Til sammenligning er huden på det meste av kroppen rundt 2 millimeter tykk. Når huden er så tynn, er det lettere å se blodårene som ligger under huden. Og like under øyenene ligger det blodårer som dermed kommer til syne. Andre steder på kroppen er det dessuten et fettlag som skjuler blodårene, men under øynene er det mindre fett enn mange andre steder.

Får vi mørkere ringer under øynene når vi sover for lite?

Det er ikke uten grunn vi forbinder mørke ringer med lite søvn. Selv om de mørke ringene ikke oppstår på grunn av søvnmangel, kan de bli synligere av den grunn. Når kroppen er sliten, øker produksjonen av stresshormonet kortisol. Dette fører blant annet til at blodstrømmen øker. Fortsetter dette over tid vil blodårene utvides, og da blir de naturlig nok mer synlige

Fyll på med riktig hudvitaminer

For å bekjempe mørke ringer og poser under øynene bør gå for ingredienser som opprettholder hudens elastisitet og påfyll av hudens lag med vitaminer. Hold et øye etter produkter med Aloe Vera, Allantoin, maismel og roseekstrakt som roer huden, hyaluronsyre som forbedrer fuktighetsbalanse og vitamin K som virker sammentrekkende og motvirker mørke ringer under øynene.

Mini-SPA på 1 minutt

Legg på noen ekstra minutter på dine daglige hudpleierutiner og skap mirakler! Ta opp kampen mot mørke ringer og poser under øynene ved hjelp av en forfriskende øyekrem som fukter og gir ny energi til den sarte huden rundt øynene.

Jeg anbefaler Nuxe Contour des Yeux Prodigieux og Filorga Optim Eyes Eye Contour Cream.

Lad over natten

La huden lade litt ekstra energi i løpet av natten ved å bruke en beroligende ansiktsmaske eller noen dråper tonic serum eller gel i din nattkrem. Demp hevelser rundt øynene og eliminere mørke ringer mens du oppretter en glattere og sunnere hudtone.

Mine tre anbefalingene er Estée Lauder Advanced Night Repair, Aroma Lisse 2-i-1 Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser og Hydra Zen Masque Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-mask.

Les mer: Tryll bort mørke ringer rundt øynene

Kjøp mine anbefalinger:

Optim-Eyes Eye Contour Cream

Filorga
Les mer her

Contour des Yeux Prodigieux

Nuxe
Les mer her

Aroma Lisse 2-In-1 Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser

Decléor
Les mer her

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II

Estée Lauder
Les mer her

Hydra Zen Masque Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-Mask

Lancôme
Les mer her
Tips dine venner!