Romantiske parfymer

Parfymetips for deg som liker romantiske parfymer

Liker du florale og romantiske dufter? Her har vi samlet syv herlige parfymer som er perfekte å bruke på kvelden.

NordicFeel Lifestyle

Romantiske parfymer

Romantiske parfymer

Romantiske parfymer inneholder ofte florale duftnoter som rose, fresia, peon eller jasmin. Velg en parfyme med myke, friske blomster hvis du liker lettere dufter eller en med rikere noter som gir en tyngre og kraft. Florale parfymer passer like bra på jobben som på after work eller en date. En floral parfyme er også en populær gave å gi bort til Valentines Day.

Den største duftfamilien er den florale, her finner man fantastiske duftkomposisjoner som kan sjarmere enhver nese. Det finnes mange undergrupper til den florale duftfamilien, i dette innlegget forteller vi om Floral Fruity Gourmand, Chypre Floral og Oriental Floral.

Floral Fruity Gourmand

Dette er en ganske ny duftgruppe som stadig utvides med nye parfymer. Parfymer i kategorien Gourmand kjennetegnes av de “spiselige” duftnotene som karamell, sukkerspinn, sjokolade og vanilje. Nyheten fra Ariana Grande er en gourmand-duft. Det er en sukkersøt duft med tydelige innslag av makroner og kokos.

Chypre Floral

Chypre er kjent for noter som eikemose, labdanum, patchouli og bergamott, men også florale duftnoter som rose, liljekonvall eller jasmin – da kalles gruppen Chypre Floral. Hva er Chypre Floral? En av de mest kjente parfymene i denne kategorien er Miss Dior av Christian Dior. Liker man den kommer man definitivt til å like Bella Rosa, Oscar de la Rentas nye parfyme. Duften ble lansert i 2019 og det er en floral duft med innslag av rose, mandarin og jasmin.

Oriental Floral

Orientalske parfymer har sensuelle og varme duftnoter som amber, musk, vanilje, myke treslag eller eksotiske blomster. Parfymer som er inkludert i gruppen Oriental Floral er ofte søte, varme og litt pudrete. De vanligste florale notene er gardenia, tuberose og nellik. Lacoste Pour Femme Timeless ble lansert i 2019 og er en herlig duft med innslag av gardenia, jasmin og mandarin.

Floral

Her har vi samlet tre herlige parfymer med rene, florale duftnoter der alle tre har tydelige innslag av rose.

Tips dine venner!