Foundation

Slik lykkes du med din foundation

Perfekt hud? Noen er født med det, andre ikke. Men det finnes måter å jukse seg til den perfekt huden. Her er fem tips som gjør at du ikke mislykkes med din foundation.

NordicFeel Lifestyle

Foundation

Forberedelse

Pass på at huden din er helt ren før du begynner. Selv om du ikke har hatt på sminke bør du vaske ansiktet nøye med en cleanser tilpasset akkurat din hudtype og avslutt med et ansiktsvann.

Fukt

Når huden er helt ren påfører du en fuktighetsgivende ansiktskrem. La kremen absorberes helt, ca fem minutter, før du legger din foundation.

Naturlig lys

Baderommet har dessverre ikke alltid det beste lyset, fordi de vanligvis ikke har noen vinduer. Finn heller et sted med bra lys, helst dagslys, der du kan best se din sminke.

Rett farge

Invester i to ulike nyanser av din favorittfoundation. En litt mørkere enn din hudtone og en litt lysere. Bland deretter til rett nyanse avhengig av årstid og din nåværende ansiktsfarge.

Test deg fram på kjeven. Når du ikke kan lenger kan se din foundation på huden, da har du kommet så nær din hudtone som mulig.

Påfør riktig

Begynn i midten av ansiktet og jobb deg utover og nedover – jobb i samme retning som dine ansiktshår. De syns kanskje ikke, men de er der, og ved å påføre medhårs synes porene mindre og huden ser glattere ut.

Tips dine venner!