Skjønnhetstriksene som gjør at du sparer tid om morgenen

Gjør du som oss og snoozer alt for lenge og ikke helt prioriterer å se superfin ut klokken 06 på morgenen? Vi forstår deg! Derfor har vi samlet sammen noen tips så du kan se tipptopp superfresh ut - raskt!

NordicFeel Lifestyle

Sminke

BB-cream

En venn i nøden! Kan med fordel påføres med fingrene og trenger ikke å jobbes inn i en evighet. Du slipper å lete frem foundationbørste eller styre med å finne frem og bløtgjøre sminkesvampen. Dessuten dekker BB-cream akkurat så mye som trengs uten å se oversminket ut.

Eyeliner

Eyelineren er en av de tingene som er vanskelig å påføre når du er stresset og den kan fort ødelegge hele dagen. Velg bort den flytende eyelineren! Vil du markere vippekanten, dypp en skråkuttet sminkebørste i svart øyenskygge og trykk så nær vippekanten som du kan. En raskere måte å markere øynene!

Hvit neglelakk

Noe av det verste som finnes er når det er et sted man må være og oppdager at neglelakken er helt flasset av. Velg lyse farge som ikke er så fremtredende, men som heller gir mer glans og en anelse farge. Da er det ikke like tydelig når du må lakke om.

BB Cream

Bio Beauté
Les mer her

Pressed Eye Shadow (Voodoo)

Lily Lolo
Les mer her

Nail Lacquer (Passion)

Opi
Les mer her

Hårpleie

Saltvannspray

Få til en morgenrufsete frisyre som ser ut som et bevisst stilvalg. Fake it ‘til u make it. Forestill deg at du har badet i saltvann og latt håret lufttørke. En saltvannspray gir den samme deilige følelsen og struktur i håret.

Tørrshampo

Dette er virkelig bestevennen din når det gjelder å spare tid. Få har tid til å vaske, tørke og style håret hver eneste dag! Og du, et tips – påfører du tørrshampo før du legger deg og venter med å børste ut til neste morgen har du superfresht hår på morgenen.

Les også: Best i test tørrshampo

Leave-in balsam

Hvis du rekker å vaske håret på morgenen, bruk en leave-in balsam i stedet for den du vanligvis skyller ut, ettersom en balsam helst skal sitte et par minutter for best resultat. Finnes en rekkes supre i sprayform. Lar du håret lufttørre – ikke bare sparer du tid, men gir også håret en etterlengtet pause fra hårføneren.

EIMI Ocean Spritz Salt Spray For Beachy Texture

Wella
Les mer her

Oh Bee Hive!

Tigi Bed Head
Les mer her

Leave In Conditioner

SACHAJUAN
Les mer her

Hudpleie

Kveldsdusj

Dusj kvelden før og påfør en hårkur som kan virke over natten. Skyll håret neste morgen – gjerne i kaldt vann så du bråvåkner – og vips du har spart tid og pleiet håret.

Fukt

… Etter dusjen, velg et fuktighetsgivende bodybutter så slipper du å smøre deg inn på morgenen også.

Ansiktsvann

Hvis du rengjør huden kvelden før kan det holde at du bruker et ansiktsvann på morgenen og tørker bort med en bomullspad som rengjøring.

Body Fondant Shower Gel

Nuxe
Les mer her

Take Your Time

Hey Honey
Les mer her

Sensibio H2O

Bioderma
Les mer her
Tips dine venner!