Toppliste balsam

Vi gir deg våre 10 bestselgende balsam. Kanskje du kan finne et nytt favorittprodukt for ditt hår?

NordicFeel Lifestyle

Riktig rekkefølge

Du bør bruke en hårkur ca. annenhver til hver tredje dusj. Tenk på at du skal bruke hårkuren mellom sjampo og balsam. Sjampoen rengjør håret, men åpner opp hårstråene. Derfor blir håret ekstra mottakelig for å ta opp innholdet i hårkuren. Når du bruker balsam stenger og beskytter du håret igjen. For å få den beste effekten bør du bruke sjampo, hårkur og balsam fra samme serie.

Bruk riktig mengde

Bruker du for mye balsam risikerer du å tynge ned håret, noe som gjør at det ser flatt og livløst ut. Du tenker bare en mengde på størrelse med en hasselnøtt. Syns du fortsatt at balsamen tynger ned håret? Prøv å bare påføre balsam i tuppene eller bytt til en annen balsam.

Velg balsam etter din hårtype

Ulike sjampo og balsam er utviklet for ulike hårtyper, det er derfor viktig at du lærer deg å kjenne din hårtype. Din hårtype og hårets tilstand kan forandre seg over tiden, så vær oppmerksom på om produktene du bruker ikke lenger fungerer som de skal. Da bør du bytte til produkter som passer ditt hår i dag.

Hvis ditt hår blir raskt fett kan du tenke på å bare påføre balsamen lengst ut i tuppene, spesielt om du har en fuktighetsgivende balsam som inneholder olje.

Er håret veldig krøllete eller krusete kan det være bra å bruke en fuktighetsgivende balsam i hele håret, ettersom fettet fra hårbunnen har problemer med å komme helt ut i lengdene. Hvis din balsam ikke gir nok fuktighet kan du prøve en leave-in balsam, vi anbefaler Curlesque fra Tigi Catwalk. Etter dusjen og mellom vaskene bør du bruke en hårolje for at håret ikke skal bli for tørt.

Her kan du lese mer om produktene som er bra for følsom hodebunn.

Ulike balsamtyper

Det finnes vanlig balsam som du påfører i vått hår og skyller ut etter noen minutter. De gir ingen ekstra effekt hvis du lar produktene virke lengre.

Det finnes også leave-in balsam som du påfører i vått hår, men ikke vasker ut. De passer deg med bleket, veldig slitt eller tørt hår. Du kan finne alle våre leave-in balsam her.

Det finnes dypvirkende balsam som gir håret ekstra mye næring. De skal påføres i vått hår og skylles ut etter noen minutter akkurat som en vanlig balsam. Den eneste forskjellen er at dypvirkende balsam gir håret enda mer fuktighet og næring. Hvis du vil teste en dypvirkende balsam kan vi anbefale Aura Botanica fra Kérastase. Bruk gjerne en dypvirkende balsam 1-2 ganger i måneden for å gi håret en ekstra boost.

Her finner du alle våre balsam:

Toppliste Balsam

 1. -20%
  1

  Serious Conditioner 150ml

  TIGI S-Factor
  215 kr 269 kr Midlertidig utsolgt
 2. -20%
  2

  Natural Conditioner 237ml

  Hanz de Fuko
  191 kr 239 kr Legg i kurv
 3. -25%
  3

  Clean Blonde Voilet Toning Conditioner 300ml

  Fudge
  127 kr 169 kr Midlertidig utsolgt
 4. -25%
  4

  Nutritive Conditioner 200 ml

  Kérastase
  184 kr 245 kr Legg i kurv
 5. -20%
  5

  System Professional SP Repair Conditioner 200 ml

  Wella
  239 kr 299 kr Legg i kurv
 6. -20%
  6

  Instant Moisture Daily Treatment 500ml

  Paul Mitchell
  356 kr 445 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter
 7. -25%
  7

  Make-A-Mends Conditioner 1000ml

  Fudge
  352 kr 469 kr Legg i kurv
 8. -25%
  8

  Discipline Fondant Fluidéaliste Conditioner 200ml

  Kérastase
  184 kr 245 kr Legg i kurv
 9. -20%
  9

  Dualsenses Rich Repair Restoring Conditioner 1000ml

  Goldwell
  244 kr 305 kr Legg i kurv
 10. -25%
  10

  Blond Absolu Cicaflash Conditioner 250 ml

  Kérastase
  262 kr 349 kr Legg i kurv
Tips dine venner!