Toppliste balsam

Vi gir deg våre 10 bestselgende balsam. Kanskje du kan finne et nytt favorittprodukt for ditt hår?

NordicFeel Lifestyle

Riktig rekkefølge

Du bør bruke en hårkur ca. annenhver til hver tredje dusj. Tenk på at du skal bruke hårkuren mellom sjampo og balsam. Sjampoen rengjør håret, men åpner opp hårstråene. Derfor blir håret ekstra mottakelig for å ta opp innholdet i hårkuren. Når du bruker balsam stenger og beskytter du håret igjen. For å få den beste effekten bør du bruke sjampo, hårkur og balsam fra samme serie.

Bruk riktig mengde

Bruker du for mye balsam risikerer du å tynge ned håret, noe som gjør at det ser flatt og livløst ut. Du tenker bare en mengde på størrelse med en hasselnøtt. Syns du fortsatt at balsamen tynger ned håret? Prøv å bare påføre balsam i tuppene eller bytt til en annen balsam.

Velg balsam etter din hårtype

Ulike sjampo og balsam er utviklet for ulike hårtyper, det er derfor viktig at du lærer deg å kjenne din hårtype. Din hårtype og hårets tilstand kan forandre seg over tiden, så vær oppmerksom på om produktene du bruker ikke lenger fungerer som de skal. Da bør du bytte til produkter som passer ditt hår i dag.

Hvis ditt hår blir raskt fett kan du tenke på å bare påføre balsamen lengst ut i tuppene, spesielt om du har en fuktighetsgivende balsam som inneholder olje.

Er håret veldig krøllete eller krusete kan det være bra å bruke en fuktighetsgivende balsam i hele håret, ettersom fettet fra hårbunnen har problemer med å komme helt ut i lengdene. Hvis din balsam ikke gir nok fuktighet kan du prøve en leave-in balsam, vi anbefaler Curlesque fra Tigi Catwalk. Etter dusjen og mellom vaskene bør du bruke en hårolje for at håret ikke skal bli for tørt.

Her kan du lese mer om produktene som er bra for følsom hodebunn.

Ulike balsamtyper

Det finnes vanlig balsam som du påfører i vått hår og skyller ut etter noen minutter. De gir ingen ekstra effekt hvis du lar produktene virke lengre.

Det finnes også leave-in balsam som du påfører i vått hår, men ikke vasker ut. De passer deg med bleket, veldig slitt eller tørt hår. Du kan finne alle våre leave-in balsam her.

Det finnes dypvirkende balsam som gir håret ekstra mye næring. De skal påføres i vått hår og skylles ut etter noen minutter akkurat som en vanlig balsam. Den eneste forskjellen er at dypvirkende balsam gir håret enda mer fuktighet og næring. Hvis du vil teste en dypvirkende balsam kan vi anbefale Aura Botanica fra Kérastase. Bruk gjerne en dypvirkende balsam 1-2 ganger i måneden for å gi håret en ekstra boost.

Her finner du alle våre balsam:

Toppliste Balsam

 1. 1

  Silver Conditioner 250 ml

  IDA WARG Beauty
 2. 2

  Repair Conditioner 500 ml

  IDA WARG Beauty
 3. 3

  Repair Conditioner 250 ml

  IDA WARG Beauty
  kr 141 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 4. 4

  Equave 200 ml

  Revlon Professional
  kr 179 Midlertidig utsolgt
 5. 5

  Volume Conditioner 250 ml

  IDA WARG Beauty
 6. 6

  Caviar Replenishing Moisture Conditioner 250 ml

  Alterna
Tips dine venner!