Toppliste Sjampo

Leter du etter en ny shampo, men er usikker på hvilken du skal velge? Vi har samlet våre i bestselgende shampo i en toppliste for å gjøre valget litt lettere.

NordicFeel Lifestyle

Hvor ofte bør jeg vaske håret?

Det finnes ingen regler som sier hvor ofte eller sjeldent man bør vaske håret. Har du veldig fett hår eller om du trener mye, da vil du kanskje vaske håret hver dag. Er håret veldig tørt eller om du bor i et tørt klima, da bør du vaske håret mer sjeldent. Hvis du merker at håret ditt er, eller begynner å bli, tørt kan du prøve å vaske det sjeldnere, bruk en tørrsjampo mellom hårvaskene om du føler at røttene blir for fete. Vi spurte noen av NordicFeels ansatte om å teste flere ulike tørrsjampo, resultatet kan du lese her.

Bli kjent med din hårtype

Ulike hårtyper krever ulike sjampoer og produkter. Du som har veldig krøllete eller krusete hår har ofte ganske tørt hår og trenger derfor produkter som er veldig fuktighetsgivende. For deg kan det være nok å vaske håret èn gang i uken. Vi anbefaler også at du bruker en hårolje etter vask.

Håret kan endre seg, så tenk derfor på at du kanskje må bytte produkter om de du bruker i dag ikke fungerer som du vil. Hvis ditt hår plutselig begynner å føles oljete kan det være fordi du bruker en sjampo som fukter med en hva ditt hår har behov for.

Det kan også hende at du trenger å bruke ulike sjampoer. Du har kanskje farget håret, men vil fortsatt gi håret ekstra volum? Annenhver vask kan du bruke en sjampo som bevarer fargen og annenhver vask en sjampo som gir håret volum.

Les også: 5 populære sølvsjampo

Her finner du alle våre sjampo:

 1. -20%
  1

  Big Bold OOMF Shampoo 1000ml

  Fudge
  375 kr 469 kr Legg i kurv
 2. -20%
  2

  Tea Tree Special Shampoo 1000ml

  Paul Mitchell
  428 kr 535 kr Legg i kurv
 3. 3

  Hydre Moisturizing Shampoo 250ml

  Sebastian
 4. 4

  Specifique Bain Riche Dermo-Calm Shampoo (Sensitive Scalp, Dry Hair) 250ml

  Kérastase
 5. -20%
  5

  Make-A-Mends Shampoo 1000ml

  Fudge
  375 kr 469 kr Legg i kurv
 6. -20%
  6

  System 2 Cleanser 1000 ml

  Nioxin
  436 kr 545 kr Legg i kurv
 7. 7

  System Professional SP Men Remove Shampoo 250 ml

  Wella
 8. -20%
  8

  System Professional SP Color Save Shampoo 1000 ml

  Wella
  388 kr 485 kr Legg i kurv
Tips dine venner!