Toppliste Sjampo

Leter du etter en ny shampoo, men er usikker på hvilken du skal velge? Vi har samlet våre i bestselgende shampoo i en toppliste for å gjøre valget litt lettere.

NordicFeel Lifestyle

Hvor ofte bør jeg vaske håret?

Det finnes ingen regler som sier hvor ofte eller sjeldent man bør vaske håret. Har du veldig fett hår eller om du trener mye, da vil du kanskje vaske håret hver dag. Er håret veldig tørt eller om du bor i et tørt klima, da bør du vaske håret mer sjeldent. Hvis du merker at håret ditt er, eller begynner å bli, tørt kan du prøve å vaske det sjeldnere, bruk en tørrsjampo mellom hårvaskene om du føler at røttene blir for fete. Vi spurte noen av Nordicfeels ansatte om å teste flere ulike tørrsjampo, resultatet kan du lese her.

Bli kjent med din hårtype

Ulike hårtyper krever ulike sjampoer og produkter. Du som har veldig krøllete eller krusete hår har ofte ganske tørt hår og trenger derfor produkter som er veldig fuktighetsgivende. For deg kan det være nok å vaske håret èn gang i uken. Vi anbefaler også at du bruker en hårolje etter vask.

Håret kan endre seg, så tenk derfor på at du kanskje må bytte produkter om de du bruker i dag ikke fungerer som du vil. Hvis ditt hår plutselig begynner å føles oljete kan det være fordi du bruker en sjampo som fukter med en hva ditt hår har behov for.

Det kan også hende at du trenger å bruke ulike sjampoer. Du har kanskje farget håret, men vil fortsatt gi håret ekstra volum? Annenhver vask kan du bruke en sjampo som bevarer fargen og annenhver vask en sjampo som gir håret volum.

Les også: 5 populære sølvsjampo

Her finner du alle våre sjampo:

Topplise Shampoo

 1. 1

  Clean Blonde 50 ml

  Fudge
 2. 2

  Head & Hair Heal 350 ml

  Maria Nila
 3. 3

  Natural Shampoo 237 ml

  Hanz de Fuko
  259 kr Midlertidig utsolgt
 4. 4

  Specifique

  Kérastase
 5. 5

  Chronologiste 250 ml

  Kérastase
  275 kr Midlertidig utsolgt
 6. 6

  Reflection Bain Chromatique 500 ml

  Kérastase
  399 kr Midlertidig utsolgt
 7. 7

  Volupt 250 ml

  Sebastian
 8. 8

  All Soft 500 ml

  Redken
  269 kr Midlertidig utsolgt
 9. 9

  Cool Brunette 50 ml

  Fudge
 10. 10

  Specifique 500 ml

  Kérastase
  389 kr Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!