Toppliste damedeodoranter 2020

Lyst på en ny deodorant? Her kan du finne vår toppliste med de 10 bestselgende deodorantene for henne.

NordicFeel Lifestyle

Toppliste deodorant 2020

Er du på jakt etter en ny deodorant, men er usikker på hvilken du skal velge? Ikke noe problem! Her har vi skapt en toppliste med våre bestselgere for at du enklere skal kunne finne det du vil ha.

Deodorant eller antiperspirant

En antiperspirant inneholder stoffer som blokkerer svettekjertlene og stopper svetten fra begynnelsen. En deodorant lar deg fortsette å svette, men skjuler lukten. Svetter du veldig mye eller har på deg en genser som lett for svetteflekker kan det være bra å bruke en antiperspirant. Hvis du svetter veldig mye og har mye plager med det så kan din lege hjelpe deg med å redusere svettingen.

Tips for best effekt

For at deodoranten skal fungere ordentlig bør du være helt tørr under armene før du påfører produktet. Huden under armene er veldig sensitiv så vent gjerne litt før du påfører din deodorant hvis du akkurat har barbert deg. Hvis du har hår under armene trenger du å være ekstra nøye med å tørke og sørge for at du treffer huden med deodoranten ved påføring.

Hvis du deodorant farger av eller gir flekker på klærne kan du teste å bruke litt mindre produkt og la den tørke ordentlig før du tar på deg genseren.

Toppliste damedeodoranter

 1. 1

  Deo Pure - Deodorant 75 ml

  Biotherm
  kr 168 Midlertidig utsolgt
 2. 2

  Fresh Natural 50 ml

  Nivea
 3. 3

  Cool & Care For Her Control 50 ml

  Adidas
  kr 25 Midlertidig utsolgt
 4. 4

  Gentle Care Roll-On Deodorant 50 ml

  Clarins
  kr 209 Midlertidig utsolgt
 5. 5

  Deo Pure 40 ml

  Biotherm
 6. 6

  Pearl & Beauty 150 ml

  Nivea
 7. 7

  Deo Rollon Dry Fresh 50 ml

  Nivea
 8. 8

  Pearl & Beauty 50 ml

  Nivea

Match med din parfyme

Mange parfymer kommer også i deodorant og bodylotion. For å forsterke og forlenge duften av din parfyme kan du kjøpe produkter fra samme serie – ofte lønner deg seg økonomisk også.

Du finner alle våre deodoranter her!

Tips dine venner!