Toppliste damedeodoranter

Leter du etter en ny deo? Sjekk ut vår toppliste med de 10 bestselgende deodorantene for kvinner.

NordicFeel Lifestyle

Er du på jakt etter en ny deo, men er usikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg! Vi har skapt en toppliste med våre bestselgere for at du enklere skal kunne finne det du vil ha.

Deodorant eller antiperspirant

En antiperspirant inneholder stoffer som blokkerer svettekjertlene og stopper svetten fra å komme ut. En deodorant lar deg fortsatt svette, men skjuler lukten av svetten. Svetter du ganske mye eller om du har på deg en genser som lett får svetteflekker kan det være bra å bruke en antiperspirant. Dersom du svetter veldig mye og sliter med svetteproblemer kan din lege hjelpe deg med å redusere svettingen.

Tips for best effekt

For at deodoranten skal fungere ordentlig bør huden være helt tørr under armene før du påfører deo. Huden under armene er veldig sensitiv, så vent gjerne litt før du før du påfører deodorant om du nettopp har barbert deg under armene.

Match med din parfyme

Mange parfymer kommer også i deodorant og bodylotion. For å forsterke og forlenge duften av din parfyme kan du kjøpe produkter fra samme serie – ofte lønner deg seg økonomisk også.

Du finner alle våre damedeodoranter her!

Tips dine venner!