Toppliste dameparfymer 2019

Er du på jakt etter en ny spennende duft? Sjekk ut vår oppdaterte toppliste med våre 20 bestselgende dufter for damer. Nå har vi lagt til våre bestselgende nyheter for ekstra inspirasjon.

NordicFeel Lifestyle

Topplisten dameparfymer

Er det ikke på tide å komplementere din duftgarderobe med en ny parfyme? For å gjøre det enklere for deg å finne de mest populære dameduftene har vi laget denne topplisten på våre bestselgere. Både klassiske dufter og nykommere er med på topplisten.

Parfyme etter årstid

Å velge en parfyme er ikke alltid helt enkelt da det jo finnes så mange å velge i mellom. Et tips er å spørre deg selv når du kommer til å bruke parfymen; skal du ha din duft til hverdag eller til festligere situasjoner? Vår anbefaling er å ha flere parfymer hjemme for alltid å ha en som passer til de ulike tilfellene.

Vel gjerne lettere, mer fruktige om sporty parfymer på sommeren og tyngre på vinteren, men følg ikke dette slavisk. Viktigst er at du trives med din duft og at du selv synes det reflekterer din personlighet. 

Valg av parfyme handler som oftest om å skape sin sosiale plass, og det man lukter kan man faktisk bruke som et våpen til å beskytte seg selv med. Bruker du en kraftig og sterk parfyme, vil andre se på deg som uredd, mener enkelte parfymeeksperter. Vi driver med idrett, vi er mødre, vi er businesskvinner, vi er avslappet og vi er travle. Da kan man gjerne ha en til to til tre dufter man veksler mellom alt etter hva slags situasjon man er i og hvordan man ønsker å uttrykke seg. Bare husk at for at parfymen skal holde seg lengst mulig må den oppbevares rett.

Andre nyttige tips

Ren parfyme anbefales til bruk på pulspunktene fordi kroppstemperaturen er litt høyere, og duften utvikler seg raskere. Blir duften for pågående, unngå parfyme bak ørene eller på brystet. Prøv heller håndleddene, albuer, gjerne ankler og bak knær. Duftmolekylene stiger og kommer til sin rett.

Ikke bruk parfyme på huden om sommeren, når du er ute i solen. Dette tørker ut huden og kan gi deg hvite pigmentflekker. Bruk heller parfyme i håret på dagen, og vent til solen har gått ned før du sprayer huden.

Eau de Toilette kan sprayes sjenerøst, gjerne over hele kroppen. Et generelt dufttips fra parfymeeksperter er å spraye duften ut i luften og gå inn i duftskyen. Da setter duftregnet seg som diskret effekt over hele deg.

Her finner du alle våre dameparfymer 

 

Toppliste dameparfyme:

 1. 1

  La Vie Est Belle EdP 100 ml

  Lancôme
 2. 2

  Daisy Eau So Fresh EdT EdT 75ml

  Marc Jacobs
 3. 3

  3 L'Impératrice EdT EdT 50ml

  Dolce & Gabbana
 4. 4

  Lady Million EdP EdP 50ml

  Paco Rabanne
 5. 5

  Bright Crystal EdT EdT 90ml

  Versace
 6. 6

  Naomi Campbell EdT EdT 50ml

  Naomi Campbell
 7. 7

  Miami Blossom EdT 30 ml

  Escada
 8. 8

  Deep Red EdP EdP 50ml

  Hugo Boss
 9. 9

  Laura EdT EdT 50ml

  Laura Biagiotti
 10. 10

  Black Opium EdP EdP 50ml

  Yves Saint Laurent
 11. 11

  Boss The Scent For Her EdP 50ml

  Hugo Boss
 12. 12

  Alien EdP EdP 60ml

  Mugler
 13. 13

  L'Air du Temps EdT EdT 30ml

  Nina Ricci
 14. 14

  The One EdP EdP 75ml

  Dolce & Gabbana
 15. 15

  Flora Gorgeous Gardenia EdT EdT 50ml

  Gucci
 16. 16

  Classique EdT EdT 50ml

  Jean Paul Gaultier
 17. 17

  Light Blue Intense EdP 25ml

  Dolce & Gabbana
 18. 18

  Armani Code Women EdP EdP 50ml

  Giorgio Armani
 19. 19

  Daisy EdT EdT 100ml

  Marc Jacobs
 20. 20

  Sheer Beauty EdT EdT 30ml

  Calvin Klein
Tips dine venner!