Toppliste dameparfymer 2019

Er du på jakt etter en ny spennende duft? Sjekk ut vår oppdaterte toppliste med våre 20 bestselgende dufter for damer. Nå har vi lagt til våre bestselgende nyheter for ekstra inspirasjon.

NordicFeel Lifestyle

Topplisten dameparfymer

Er det ikke på tide å komplementere din duftgarderobe med en ny parfyme? For å gjøre det enklere for deg å finne de mest populære dameduftene har vi laget denne topplisten på våre bestselgere. Både klassiske dufter og nykommere er med på topplisten.

Parfyme etter årstid

Å velge en parfyme er ikke alltid helt enkelt da det jo finnes så mange å velge i mellom. Et tips er å spørre deg selv når du kommer til å bruke parfymen; skal du ha din duft til hverdag eller til festligere situasjoner? Vår anbefaling er å ha flere parfymer hjemme for alltid å ha en som passer til de ulike tilfellene.

Vel gjerne lettere, mer fruktige om sporty parfymer på sommeren og tyngre på vinteren, men følg ikke dette slavisk. Viktigst er at du trives med din duft og at du selv synes det reflekterer din personlighet. 

Valg av parfyme handler som oftest om å skape sin sosiale plass, og det man lukter kan man faktisk bruke som et våpen til å beskytte seg selv med. Bruker du en kraftig og sterk parfyme, vil andre se på deg som uredd, mener enkelte parfymeeksperter. Vi driver med idrett, vi er mødre, vi er businesskvinner, vi er avslappet og vi er travle. Da kan man gjerne ha en til to til tre dufter man veksler mellom alt etter hva slags situasjon man er i og hvordan man ønsker å uttrykke seg. Bare husk at for at parfymen skal holde seg lengst mulig må den oppbevares rett.

Andre nyttige tips

Ren parfyme anbefales til bruk på pulspunktene fordi kroppstemperaturen er litt høyere, og duften utvikler seg raskere. Blir duften for pågående, unngå parfyme bak ørene eller på brystet. Prøv heller håndleddene, albuer, gjerne ankler og bak knær. Duftmolekylene stiger og kommer til sin rett.

Ikke bruk parfyme på huden om sommeren, når du er ute i solen. Dette tørker ut huden og kan gi deg hvite pigmentflekker. Bruk heller parfyme i håret på dagen, og vent til solen har gått ned før du sprayer huden.

Eau de Toilette kan sprayes sjenerøst, gjerne over hele kroppen. Et generelt dufttips fra parfymeeksperter er å spraye duften ut i luften og gå inn i duftskyen. Da setter duftregnet seg som diskret effekt over hele deg.

Her finner du alle våre dameparfymer 

 

Toppliste dameparfyme:

 1. 1

  ALANI by Kenza EdP 50 ml

  Kenza by Nordicfeel
 2. -20%
  2

  3 L'Impératrice EdT EdT 50ml

  Dolce & Gabbana
 3. 3

  La Vie Est Belle EdP 100 ml

  Lancôme
 4. 4

  Naomi Campbell EdT EdT 50ml

  Naomi Campbell
 5. 5

  Daisy Eau So Fresh EdT EdT 75ml

  Marc Jacobs
 6. 6

  Fancy EdP EdP 30ml

  Jessica Simpson
 7. 7

  Deep Red EdP EdP 50ml

  Hugo Boss
 8. 8

  Musk Perfume Oil 7,5 ml

  Alyssa Ashley
 9. -25%
  9

  Lady Million EdP EdP 50ml

  Paco Rabanne
 10. 10

  Laura EdT EdT 50ml

  Laura Biagiotti
 11. 11

  Nomade EdP 20 ml

  Chloé
 12. 12

  Boss The Scent For Her EdP 30ml

  Hugo Boss
 13. 13

  Floral Dream EdT 50 ml

  Adidas
 14. 14

  Alien EdP EdP 60ml

  Mugler
 15. 15

  Black Opium EdP EdP 50ml

  Yves Saint Laurent
 16. 16

  Good Girl EdP 50 ml

  Carolina Herrera
 17. 17

  Miami Blossom EdT 100 ml

  Escada
  739 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter
 18. -20%
  18

  Bright Crystal EdT EdT 30ml

  Versace
 19. 19

  Flowerbomb EdP EdP 50ml

  Viktor & Rolf
 20. -30%
  20

  Sheer Beauty EdT EdT 30ml

  Calvin Klein
  321 kr 459 kr Midlertidig utsolgt Flere varianter
Tips dine venner!