Toppliste dameparfymer 2024

Er du på jakt etter en ny spennende duft? Sjekk ut vår oppdaterte toppliste med våre 20 bestselgende dufter for damer. Nå har vi lagt til våre bestselgende nyheter for ekstra inspirasjon.

NordicFeel Lifestyle

Topplisten dameparfymer

Er det ikke på tide å komplementere din duftgarderobe med en ny parfyme? For å gjøre det enklere for deg å finne de mest populære dameduftene har vi laget denne topplisten på våre bestselgere. Både klassiske dufter og nykommere er med på topplisten.

Parfyme etter årstid

Å velge en parfyme er ikke alltid helt enkelt da det jo finnes så mange å velge i mellom. Et tips er å spørre deg selv når du kommer til å bruke parfymen; skal du ha din duft til hverdag eller til festligere situasjoner? Vår anbefaling er å ha flere parfymer hjemme for alltid å ha en som passer til de ulike tilfellene.

Vel gjerne lettere, mer fruktige om sporty parfymer på sommeren og tyngre på vinteren, men følg ikke dette slavisk. Viktigst er at du trives med din duft og at du selv synes det reflekterer din personlighet. 

Valg av parfyme handler som oftest om å skape sin sosiale plass, og det man lukter kan man faktisk bruke som et våpen til å beskytte seg selv med. Bruker du en kraftig og sterk parfyme, vil andre se på deg som uredd, mener enkelte parfymeeksperter. Vi driver med idrett, vi er mødre, vi er businesskvinner, vi er avslappet og vi er travle. Da kan man gjerne ha en til to til tre dufter man veksler mellom alt etter hva slags situasjon man er i og hvordan man ønsker å uttrykke seg. Bare husk at for at parfymen skal holde seg lengst mulig må den oppbevares rett.

Andre nyttige tips

Ren parfyme anbefales til bruk på pulspunktene fordi kroppstemperaturen er litt høyere, og duften utvikler seg raskere. Blir duften for pågående, unngå parfyme bak ørene eller på brystet. Prøv heller håndleddene, albuer, gjerne ankler og bak knær. Duftmolekylene stiger og kommer til sin rett.

Ikke bruk parfyme på huden om sommeren, når du er ute i solen. Dette tørker ut huden og kan gi deg hvite pigmentflekker. Bruk heller parfyme i håret på dagen, og vent til solen har gått ned før du sprayer huden.

Eau de Toilette kan sprayes sjenerøst, gjerne over hele kroppen. Et generelt dufttips fra parfymeeksperter er å spraye duften ut i luften og gå inn i duftskyen. Da setter duftregnet seg som diskret effekt over hele deg.

Her finner du alle våre dameparfymer 

 

Toppliste dameparfyme:

 1. 1

  Good Girl 50 ml

  Carolina Herrera
 2. 2

  Libre 30 ml

  Yves Saint Laurent
 3. 3

  Paradoxe 50 ml

  Prada
 4. 4

  Born in Roma Donna 30 ml

  Valentino
 5. 5

  Delina Exclusif Parfum 30 ml

  Parfums de Marly
 6. 6

  Bright Crystal 90 ml

  Versace
 7. 7

  Flora Gorgeous 100 ml

  Gucci
 8. 8

  Guidance Woman 100 ml

  Amouage
 9. 9

  Born In Roma Donna 50 ml

  Valentino
 10. 10

  Lady Million 50 ml

  Rabanne
 11. 11

  Black Opium 50 ml

  Yves Saint Laurent
 12. 12

  Oriana 75 ml

  Parfums de Marly
  kr 2999 Midlertidig utsolgt
 13. 13

  Si 100 ml

  Armani
 14. 14

  Light Blue 50 ml

  Dolce & Gabbana
 15. 15

  Devotion 30 ml

  Dolce & Gabbana
 16. 16

  Boss Femme 50 ml

  Hugo Boss
 17. 17

  Cloud 100 ml

  Ariana Grande
 18. 18

  Alien 60 ml

  Mugler
 19. 19

  Paradoxe Intense 30 ml

  Prada
 20. 20

  3 L'Impératrice 100 ml

  Dolce & Gabbana
  kr 944 Midlertidig utsolgt Flere varianter
Tips dine venner!