5 produkter som gjør at din makeup ser fresh ut hele dagen

Sankthans og midtsommer er årets lyseste og lengste dag. Klart det krever makeup som holder - dag og natt. Her gir vi deg 5 produkter som gjør at du ser flawless ut fra morgen til kveld.

NordicFeel Lifestyle

Mascara som ikke renner

Vi har lenge lett etter en mascara som ikke kladder på øyelokkene etter kun en halv dag (eller drysser for den sak). 38°C Volumising  från Sensai er en livredder da den er resistent mot regn, svette og tårer.

Pluss for at den enkelt vaskes bort kun med vann med temperatur 38°C eller varmere. Husk å gni litt forsiktig når du vasker bort mascaran.

Foundation som holder

Om du vil at din foundation skal se flawless ut fra dag til natt er et smart tips å på føre primer før foundation. Facefinity All Day Primer er en prisbelønnet primer som gjør at huden ikke blir like fet og resultatet holder seg matt lenger. Vi synes denne varianten funker best for en glanset/oljet hud eller T-sone.

Fuktighetsspray

De dagene vi føler oss ekstra tørre i ansiktet anvender vi en beskyttende fuktgelè i sprayform. Ibuki Quick Fix Mist er helt super når du enkelt vi gjenfukte og beskytte huden under dagen. Stort pluss for den lille flasken på 50 ml som er enkel å ta med seg.

Kontroller blank hud

Etetr en lang dag kan huden kjennes blank og da er det smidig med såklate blotting papers. Vi liker spesielt godt Pores & Matité Kit som umiddelbart absorberer overskuddssebum uten å ødelegge sminken eller tørke ut huden. Smidig kitt å ha med seg i vesken (har dere lagt merke til at vi har en lagt en elsk på produkter som er enkle å ha med i vesken?)

Fuktgivende leppebalsam

Finnes det noe værre enn tørre lepper? Vi bruker ofte Hurraws leppebalsam som gjenfukter og holder leppene myke.

De kommer i totalt 23 ulike smaker og vi jentene på Nordicfeel liker best sjokolade, kokos og mint. Gutta innrømmer at de holder en knapp på den uparfymerte  og kaffebønner.

Nå på sommeren er vi avhengige av solbeskyttelse på leppene og derfor liker vi  Sun Protection Lip Balm med SPF15. Du kan gjerne bruke din favorittleppestift over for ekstra farge eller glans.

Les også: Best i test:Brun uten sol

Produktene finner du her:

1. Mascara 38°C Volumising

Sensai
Les mer her

2. Facefinity All Day Primer

Max Factor
Les mer her

3. Ibuki

Shiseido
Les mer her

4. Pores & Matité Kit

Clarins
Les mer her

5. Lip Balm

Hurraw!
Les mer her
Tips dine venner!