3 hudpleietips fra vår hudterapeut Magdalena

Magdalena Pavic er Nordicfeels hudterapeut. Allerede som 20-åring visste hun at hun ville bli hudterapeut og tok sin eksamen i Stockholm i 2007. Her vil hun fremover dele sine beste tips for optimal hudpleie.

Hudterapeut Magdalena

Hva er ditt beste hudpleietips nå før vinteren?

Peeling og fukt! Sørg for at du fjerner døde hudceller med en god peeling tilpasset din hud. Usikker på hvilken hudtype du har og hvilke produkter som passer best anbefaler vi deg å ta vår kostnadsfri Skincare Advisor som gir deg en skreddersydd hudanalyse.

Hudterapeutens tips:

Pigmentflekker

Har man fått mørke pigmentflekker etter soling i sommer, er det på høy tid å begynne behandlingen. Pigmentflekker kan være vanskelig å bli kvitt – avhengig av hvor dypt de sitter og hvilken type pigmentering du har. Det absolutt viktigste med en påbegynt behandling mot pigmentering er å unngå solen og daglig påføre solbeskyttelse med høy faktor. Husk også å være forsiktig med sterk soleksponering etter behandlingen er ferdig og ønsket resultat oppnådd, fordi de kan lett vende tilbake.

Uren hud med kviser

Ta en dyprengjørende hudbehandling! Har man ikke mulighet til dette så anbefaler jeg at man kjøper en riktig god peeling som inneholder salicylsyre (som har veldig god effekt på uren hud). Glem ikke den dyprengjørende masken etter for maksimal effekt og husk å gjenfukte huden.

Sol tetter porene, gjør huden tørrere, tykkere og bidrar til at talgproduksjonen øker. Dette kan gi en forverring av kviseutbrudd. UV-strålene bidrar nemlig til at huden produserer flere hudceller for å beskytte seg. Dette gjør at hudens øverste lag blir tykkere. Når de døde hudcellene tetter porene slik at hudens naturlige talg ikke slipper ut, blir det økt fremvekst av kviser. En annen årsak er at solen tørker ut huden, noe som virkelig setter i gang talgproduksjonen.

Forleng gløden lengst mulig

GJENFUKT – FUKT – FUKT – FUKT! Glem ikke på peele huden et par ganger i uken for å få bort døde, gustne hudceller slik at kremen trenger dypt nok ned i huden. Husk at du ikke peeler bort brunfargen, kun de døde hudcellene som dekker over for den.

Når ferien er over, og hverdagen har innhentet oss igjen, er det fortsatt viktig å unngå at huden blir tørr. Bruk daglig en god og fuktgivende bodylotion for å holde huden myk og smidig

Husk du kan også «jukse» litt med selvbrunere eller bronzers. Sjekk vårt utvalg!

Mine anbefalte produkter:

Hydra Floral White Petal Perfecting Concentrate

Decléor
Les mer her

Urban Environment SPF50

Shiseido
Les mer her

Boost It Up

Hey Honey
Les mer her

Triple Microdermabrasion Face Polish

Exuviance
Les mer her

Hydra Floral White Petal Repairing & Renovating Sleeping Mask

Declèor
Les mer her

Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Clinique
Les mer her

Om Magdalena

Navn: Magdalena Pavic

Yrke: Hudterapeut på NordicFeel

Familie: 2 barn og mann

Hvordan har dine år som hudterapeut sett ut?

Mine første fem år som hudterapeut jobbet jeg på en større hudpleiesalong der vi utførte alt fra ansiktbehandlinger til forming av bryn og permanent hårfjerning. Siden startet jeg på egen hånd og leide et lokale hvor det ble fokus på litt kraftigere behandlinger samt at jeg også utførte kosmetisk make-up (Microblading) på bryn. Når denne spennende utfordringen dukket opp hos Nordicfeel som hudterapeut og jeg kunne dele alle min tips og råd med kundene, måtte jeg slå til. Nå jobber jeg som hudterapeut i Nordicfeels salong i Sverige og som ekspertise på kundeservice.

Hvilket hudpleiemerke er din favoritt?

Det her er et spørsmål jeg får veldig ofte, haha! Jeg har selvfølgelig testet en rekke ulike produkter og ulike merker og det finnes jo så sykt mye bra på markedet. Det finnes mange bra hudpleiemerker, men det viktigste er å finne produkter som passer akkurat din hud – ikke alle andres favoritt.  Det finnes helt enkelt hudpleiemerker som passer bedre for noen hudtyper enn andre, så jeg kan ikke si at den er bedre enn den andre.

Ser du noe forskjell på hudpleie idag og for 10 år siden?

Ja absolutt! Jeg synes skjønnhetsbransjen er i stadig utvikling, men forskjellen jeg opplever akkurat nå er at man har mulighet til å utføre kraftigere salong- og hjemmebehandlinger. Kundene er veldig mye mer bevisste og informerte idag enn for 10 år siden. De tåler også mer av dagens behandlinger i hudpleiesalonger og takler at det gjør litt vondt eller stikker litt i huden, så lenge behandlingen er effektiv og gir ønsket resultat.

Tips dine venner!