Toppliste mascara

Vil du oppdatere din sminkepung med en ny mascara? Da anbefaler vi deg å sjekke topplisten med våre bestselgende mascara akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Vil du oppdatere sminkevesken eller trenger du en ny mascara? Det er det betryggende å vite at din mascara sitter tross svette, jobb, trening og lange selskapeligheter. Er du usikker på hvilken den beste mascaraen er? Vi har samlet våre kunders favoritter for å gjøre valget litt enklere. Kanskje kan du finne en ny favoritt eller gjenoppdage en mascara som du har hatt tidligere. I topplisten kan du finne mascara i ulike prisklasser og som gir ulike resultater.

Finn din vippestil

Ulike mascaraer og mascarabørste kan gi dine vipper ulike stiler. Er du ute etter en mascara du kan bruke til fest som gir en løsvippe-effekt eller kanskje en mascara som gir deg en naturlig look? Hvilke vipper du har fra naturens side, gir deg en pekepinn på hvilken mascara du bør velge. Hvis du for eksempel har lange og tynne vipper, kan du fint velge en mascara med en litt tykk kost som gir masse volum. Har du derimot korte vipper, kan det fort bli litt søl med en stor og tykk kost, så da vil en slankere kost være en bedre idé. En mascara med en lettere formula passer fint til de som har tykke vipper, for å unngå at mascaraen tynger ned vippene.

Hold din mascara ren

Selv om du kjøper en volummascara, ligger mye av jobben for å få tette vipper med masse volum hos deg – nemlig i hvordan du påfører mascaraen. Ta deg god tid og ikke stress! Bygg opp volumet – lag for lag. En annen ting du ikke bør glemme, er å passe på at mascaraen er ren rundt der du skrur kosten på. Hvis det legger seg mye mascarasøl her som tørker inn, får du ikke skrudd korken med kosten ordentlig på, og det vil komme luft til. Luft fører til at mascaraen tørker fortere ut. Tørk alltid bort overflødig mascara rundt kanten.

Fibermascara

Hvis du bruker linser kan din optiker anbefale at du skal unngå å bruke sminke som kan smitte av på øyene, f.eks når de smuler eller flekker av. For å unngå dette bør du bruke en fiber- eller rørmascara. Her kan funne alle våre fibermascara og rørmascara. Mascara som bare kan vaskes bort med vann som er varmere enn 38 grader er også bra, en slik kan du finne i topplisten nedenfor.

Perfekte buede vipper med våre øyenvippetenger:

 

Topp 10 mascara

1. Masterpiece Max

Max Factor

Volumgivende

Les mer her

2. 2000 Calorie

Max Factor

For enda mer volum

Les mer her

3. False Lash Effect

Max Factor

Volum, volum, volum

Les mer her

4. Hypnôse

Lancôme

Fyldige og separate vipper

Les mer her

5. Lash Power

Clinique

Vannfast opptil 24 timer

Les mer her

6. Telescopic

L'Oréal Paris

For lengere, separerte vipper

Les mer her

7. Clump Defy

Max Factor

Supervolum med lekre separerte vipper

Les mer her

8. 38°C Volumising

Sensai

For ekstra volum. Fjernes enkelt med vann varmere enn 38°C

Les mer her

9. Volume Million Lashes

L'Oréal Paris

For volum uten klumper

Les mer her

10. High Impact

Clinique

For dramatiske vipper

Les mer her

Vår favoritt: Lash Queen Feline Blacks Waterproof

Helena Rubinstein

Gir lengde og volum og sitter tross vær og forhold.

Les mer her

Invester i flere mascara

Avslutningsvis, du trenger ikke kun kjøpe én mascara! Hva med å bytte mellom en hverdagsmascara og en festmascara? Til hverdags anbefaler vi f.eks et par lette lag med Max Factor’s «Clump Defy», for en naturlig look. Når du  skal på fest synes vi at  Max Factor’s «False Lash Effect Fusion» gir utrolig fine og lange vipper.

Tips dine venner!