Toppliste Mascara

Vil du oppdatere din sminkeveske med en ny mascara? Da anbefaler vi deg å sjekke topplisten med våre bestselgende mascara akkurat nå!

NordicFeel Lifestyle

Vil du oppdatere sminkevesken eller trenger du en ny mascara? Det er det betryggende å vite at din mascara sitter tross svette, jobb, trening og lange selskapeligheter. Er du usikker på hvilken den beste mascaraen er? Vi har samlet våre kunders favoritter for å gjøre valget litt enklere. Kanskje kan du finne en ny favoritt eller gjenoppdage en mascara som du har hatt tidligere. I topplisten kan du finne mascara i ulike prisklasser og som gir ulike resultater.

Finn din vippestil

Ulike mascaraer og mascarabørste kan gi dine vipper ulike stiler. Er du ute etter en mascara du kan bruke til fest som gir en løsvippe-effekt eller kanskje en mascara som gir deg en naturlig look? Hvilke vipper du har fra naturens side, gir deg en pekepinn på hvilken mascara du bør velge. Hvis du for eksempel har lange og tynne vipper, kan du fint velge en mascara med en litt tykk kost som gir masse volum. Har du derimot korte vipper, kan det fort bli litt søl med en stor og tykk kost, så da vil en slankere kost være en bedre idé. En mascara med en lettere formula passer fint til de som har tykke vipper, for å unngå at mascaraen tynger ned vippene.

Hold din mascara ren

Selv om du kjøper en volummascara, ligger mye av jobben for å få tette vipper med masse volum hos deg – nemlig i hvordan du påfører mascaraen. Ta deg god tid og ikke stress! Bygg opp volumet – lag for lag. En annen ting du ikke bør glemme, er å passe på at mascaraen er ren rundt der du skrur kosten på. Hvis det legger seg mye mascarasøl her som tørker inn, får du ikke skrudd korken med kosten ordentlig på, og det vil komme luft til. Luft fører til at mascaraen tørker fortere ut. Tørk alltid bort overflødig mascara rundt kanten.

Fibermascara

Hvis du bruker linser kan din optiker anbefale at du skal unngå å bruke sminke som kan smitte av på øyene, f.eks når de smuler eller flekker av. For å unngå dette bør du bruke en fiber- eller rørmascara. Her kan funne alle våre fibermascara og rørmascara. Mascara som bare kan vaskes bort med vann som er varmere enn 38 grader er også bra, en slik kan du finne i topplisten nedenfor.

Perfekte buede vipper med våre vippetenger:

Toppliste Mascara

 1. 1

  Definicils Mascara 6 ml

  Lancôme
 2. 2

  Lash Idole Mascara 8 ml

  Lancôme
 3. 3

  Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara 8 ml

  Estée Lauder
 4. 4

  Mascara Lash Volumiser 38 C 10 ml

  Sensai
 5. 5

  Sky High Mascara 7,2 ml

  Maybelline
 6. 6

  Hypnôse Mascara 6 ml

  Lancôme
 7. 7

  High Impact Waterproof Mascara 8 ml

  Clinique
 8. 8

  Lash Power Mascara 6 ml

  Clinique
 9. 9

  Telescopic Mascara 8 ml

  L'Oréal Paris
 10. 10

  Masterpiece Max Mascara

  Max Factor

Invester i flere mascara

Avslutningsvis, du trenger ikke kun kjøpe én mascara! Hva med å bytte mellom en hverdagsmascara og en festmascara?

Tips dine venner!