Vinn kampen mot din følsomme hodebunn!

En kløende og tørr hodebunn er irriterende, men noen ganger et resultat av små feil som skaper store problemer. Bli kvitt en av våre vanligste hårfiender. Vi gir deg guiden som skaper et hår i balanse.

NordicFeel Lifestyle

Flass, tørr eller annet?

En tørr og flassete hodebunn kommer ikke nødvendigvis av følsom hud. Det kan faktisk være sopp. Er du en av de mange som setter opp ditt våte hår i en knute etter trening? Eller går du ofte rundt med hestehale? Hodebunnen vår er som resten av huden, den trenger å puste i blant. Fuktig oppsatt hår fører til at fukten innkapsles under håret og det skaper et gunstig klima for sopp å vokse i.

Vær nøye med å la hodebunnen få en pause ved å ikke sette opp håret. Har du ekstra følsom hodebunn som ofte blir flassete er det da viktig å alltid føne håret tørt og unngå selvtørking.

En irritert hodebunn kan også skyldes overfølsomhet. Vi tilbyr hårpleie for deg som er allergisk, duftfølsom eller bare vil ha et parfymefritt produkt.

Pleiende vask

Akkurat som huden i ansiktet så er våre hodebunner ulike, bakgrunnen til en tørr hodebunn kan handle like mye om arv som rutiner. I tillegg til forebyggende pleie så finnes det er stort utvalg av superprodukter som gir din følsomme hodebunnen det den trenger. Få hodebunnen tilbake i balanse ved å velge en fuktighetsgivende sjampo og balsam som beroliger huden, gjenoppretter pH-verdien og hjelper irriterende utslett.  Vi liker serien Head and Heal Hair fra Maria Nila.

Her finner du alle våre pleiende hårprodukter for sensitiv hodebunn.

Gi ditt hår en spabehandling

En hodebunn som ikke føles bra trenger litt ekstra omtanke. La en hårkur med avkjølende og pH-riktige ingredienser gi din hodebunn en pleiende kur 1-2 ganger i uken. For en ekstra balanseboost kan du påføre noen dyptvirkende dråper med hårserum eller hårolje i ditt nyvaskede hår som en ekstra kur før en luksuriøs hodebunnsmassasje.

Les også: Volumskolen – tips som tryller med håret ditt!

Tips på produkter for sensitiv hodebunn

Brown Sugar Shampoo

Urtekram

En økologisk fuktighetsgivende sjampo for tørr hodebunn.

Les mer her

Head and Hair Heal

Maria Nila

Behandler og forebygger flass og hodebunnsproblemer

Les mer her

Specifique shampoo

Kérastase

En sjampo for sensitiv hodebunn og tørt hår. Renser, fukter og lindrer sensitiv hodebunn.

Les mer her
Tips dine venner!