Parfymefavoritter for henne

Skap den ultimate duftgarderoben med HUGO BOSS! Vi har samlet noen freshe og feminine markører som skaper en perfekt oppsats av dufter som holder gjennom hele døgnet.

NordicFeel Lifestyle

Perfekte dagdufter

En dagduft fra HUGO BOSS kjennetegnes av friske, feminine og sensuelle noter som skaper en tidløs og elegant følelse med spennende innslag.

BOSS Ma Vie Florale

BOSS Ma Vie Florale formidler styrke, elegans og selvstendighet. En fresh, len og behagelig duft som henter inspirasjon i den moderne kvinnens liv. Kaktusblomst, jasmin, sambac og rose skaper sammen en karismatisk bukett sammen med myk rosa fresia, kronblader fra jasmin og roseknopper. En karismatisk dagduft med varme basenoter av sedertre, ambra og sandeltre.

BOSS Jour

BOSS Jour er en lett, frisk og overraskende forførende duft. Med stilfull karakter og toppnoter som lime og grapefrukt, byr den inn til en blomstrende hjerte av liljekonval, karprifiol og fresia som toppes med spennende bjørk og amber.

BOSS Woman

BOSS Woman forener det feminint myke med krisp karakter. Med noter av mandarin, mango, fresia, fiol, pasjonsblomst og sandeltre skaper en sval og harmonisk tone som passer til alle tilfeller og situasjoner.

Ma Vie Florale

HUGO BOSS
Les mer her

BOSS Jour

HUGO BOSS
Les mer her

BOSS Woman

HUGO BOSS
Les mer her

Flørtende kveldsdufter

En kveldsduft kjennetegnes som regel som tyngre, mer krydret og med varmere innslag. En fyldigere touch som tar din dagduft til neste nivå.

BOSS Nuit

BOSS Nuit er en perfekt balansert duft som får enhver kvinnen til å kjenne seg feminin og selvsikker når hun forbereder seg for en spennende kveld. Herlige toppnoter av hvit fersken og vannakkorder som gir en frisk effekt. I hjertet finns jasmin og en bukett av hvite blomster. Basens forføriske noter av varm tre, mens mose og sandeltre gir en myk og spennende karakter. En duft som med fordel kan brukes under kveldens mystiske nattetimer.

BOSS The Scent For Her

BOSS The Scent For Her er en eksklusiv parfyme med sensuell karakter inspirert av forførelsens kunst og den uimotståelige trangen til å komme nærmere. På toppen er delikate notater av saftig fersken som sammen med søt honning og blomstrende fresia vekker lystens sinn og skaper en uunngåelig attraksjon. En absolutte bestselger!

BOSS Orange Woman

BOSS Orange Woman er en orientalsk, fengslende og krydret fascinerende duft som inspirerer. En gripende duft som består av eple, hvite blomster, appelsinblomst, kanel, vanilje og sandeltre.

Her finner du alle duftene fra HUGO BOSS.

Søker du etter flere sommerparfymer kan du få inspirasjon her!

BOSS Nuit

HUGO BOSS
Les mer her

The Scent for Her

HUGO BOSS
Les mer her

BOSS Orange

HUGO BOSS
Les mer her
Tips dine venner!