My Clarins

My Clarins er tilbake – nå enda bedre!

My Clarins-serien har blitt oppdatert og er nå bedre (og penere!) enn noensinne. Produktene har nye emballasjer, og de inneholder veganske og naturlige ingredienser som ung hud elsker. Serien har alt som trengs for å rense, pleie og behandle en hud som vil bli sitt beste jeg. Les videre for å bli kjent med serien!

NordicFeel Lifestyle

My Clarins

My Clarins

Interessen for veganske produkter øker hvert år og mange er veldig opptatt av ingredienslisten på deres skjønnhetsfavoritter. Derfor er det ekstra fint at et av Europas ledende hudpleiemerke Clarins har relansert serien som passer deg som er mellom 18-30 år og er ute etter veganske og naturlige produkter!

My Clarins som ikke har noe animalsk innehold er også cruelty free (serien selges ikke i Kina) og består av 88% naturlige ingredienser! Serien inneholder ni produkter som fokuserer på å fukte, balansere eller forbedre huden, avhengig av hudtype.

Her finner du alle produkter!

Re-Move Purifying Cleansing Gel

En oppfriskende rengjøringsgel som er utviklet for kombinert eller oljete hud. Rengjøringen fjerner effektivt urenheter og overflødig sebum – to faktorer som kan forårsake kviser og hudormer.

 1. MyClarins Re-Move Purifying Cleansing Gel 125 ml

  Clarins
  kr 167 Midlertidig utsolgt

Pure-Reset Resurfacing Blemish Serum

Et lett og friskt serum med glykol- og salisylsyre som gir en “ny hud”-effekt: huden eksfolieres mens glans reduseres. Det perfekte serumet for en oljete eller kombinert hud med tendens til kviser og urenheter

 1. MyClarins Pure-Reset Resurfacing Blemish Serum 30 ml

  Clarins

Re-Boost Hydra-Energizing Cream

En ansiktskrem som daglig gir huden energi, fuktighet og glød. Perfekt for en tørr, normal, kombinert eller oljete hud som føles trøtt og gusten.

 1. MyClarins Re-Boost Hydra-Energizing Cream 50 ml

  Clarins

Re-Boost Rich Hydra-Nourishing Cream

En rik, intensivt nærende og beroligende ansiktskrem som passer for tørr og sensitiv hud. Huden føles mykere og smidigere, og hudtonen får en rosenrød og fornyet glød.

 1. MyClarins Re-Boost Rich Hydra-Nourishing Cream 50 ml

  Clarins

Re-Boost Matte Hydra-Matifying Cream

En ansiktskrem som – synlig, umiddelbart og langsiktig – reduserer glans og gir huden en matt finish. Den ultimate kremen for en kombinert eller oljete hud som har en tendens til å bli skinnende i løpet av dagen.

 1. MyClarins Re-Boost Matte Hydra-Matifying Cream 50 ml

  Clarins
  kr 269 Midlertidig utsolgt

Re-Charge Hydra-Replumping Night Mask

En nattmaske som fukter, plumper og gjenoppretter – for en renere, fyldigere og klarere hud med sunn glød. Jo mer du bruker masken, desto bedre resultater på huden!

 1. MyClarins Re-Charge Hydra-Replumping Night Mask 50 ml

  Clarins

Pure-Reset Matifying Hydrating Blemish Gel

En gel som synlig hjelper til med å motvirke glans, urenheter og kviser. Den hjelper også til med å glatte ut hudteksturen og har en “blurring”-effekt – for en matt hud som føles jevnere.

 1. MyClarins Pure-Reset Matifying Hydrating Blemish Gel 50 ml

  Clarins

Re-Fresh Fatigue-Fighter Eye Care

En oppkvikkende og styrkende øyegel som umiddelbart reduserer tegn på tretthet i form av mørke ringer og hevelse. For alle – uavhengig av hudtype – som ønsker en forfriskende følelse og uthvilt utseende!

 1. MyClarins Re-Fresh Fatigue-Fighter Eye Care 15 ml

  Clarins
  kr 176 Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!