My Clarins

Hvilket My Clarins-produkt passer deg?

Er du ute etter resultatorientert hudpleie som er bra for både deg, dyrene og naturen? Da kan du velge Clarins nye veganske serie My Clarins som fokuserer på naturlige ingredienser! Her forteller vi mer om seriens ni produkter.

NordicFeel Lifestyle

My Clarins

My Clarins

Interessen for veganske produkter øker hvert år og mange er veldig opptatt av ingredienslisten på deres skjønnhetsfavoritter. Derfor er det ekstra fint at et av Europas ledende hudpleiemerke Clarins har skapt en ny serie som passer deg som er mellom 18-30 år og er ute etter veganske og naturlige produkter!

My Clarins som ikke har noe animalsk innehold er også cruelty free (serien selges ikke i Kina) og består av 88% naturlige ingredienser! Serien inneholder ni produkter som fokuserer på å fukte, balansere eller forbedre huden, avhengig av hudtype. Her forteller vi mer om hvilke produkter som passer til hvilken hudtype!

Her finner du alle produkter!

My Clarins hudpleierutine i 4 enkle steg

1. Rengjør og fjerner sminke

En rengjøring hjelper med å holde huden fuktet, jevn og balansert. Start din rutine med Re-Move Micellar Cleansing Milk hvis du foretrekker en skånsom micellær rengjøringsmelk som fjerner sminke uten vann eller Re-Move Purifying Cleansing Gel hvis du heller vil ha et produkt som skummer.

2. Forbered og frisk opp

Et ansiktsvann gjenoppretter hudens normale pH-verdi og er et viktig grunnlag for å få mest ut av etterfølgende produkter som serum og ansiktskrem. Re-Fresh Hydrating Beauty Mist kan du spraye over ansiktet før påføring av dag- eller nattkrem. Den fungerer også som en skjønnhetsmist under hele dagen når du føler at du trenger ekstra fuktighet.

3. Gir fuktighet

For at huden skal være myk og smidig hele året trenger du en dagkrem som fukter i dybden. I My Clarins serie omfatter tre ulike varianter velg Re-Boost Refreshing Hydrating Cream om du har normal hud, Re-Boost Comforting Hydrating Cream om du har en tørr og sensitiv hud eller Re-Boost Matifying Hydrating Cream om du vil matte ned fete partier.

4. Korrigere

Noen ganger føles huden uren på noen områder og da kan det være bra å punktbehandle i stedet for å påføre et produkt over hele ansiktet. Bruk Clear-Out Targets Imperfections rett på urenheter på morgen og på kvelden. Bruk deretter din dag- eller nattkrem, eller når som helst under dagen ved “akutte” tilfeller.

Hvis du i stedet vil bli kvitt porer og glansfulle partier hvisker Pore-Less Blur And Matte Stick bort disse på et blunk!

Tips dine venner!