Skap den ultimate hudpleierutinen

Bygg din hudpleierutine fra bunnen og få en hud som gløder. Vi guider deg steg for steg og forteller hvilke produkter du bør satse på og hvorfor.

Hudterapeut Magdalena

Rengjøring som rutine

Ingen rengjøring – ingen rutine. Å rense huden grundig før du påfører sminke og før søvn er et steg som er utrolig viktig for å oppnå den perfekte huden. Du bør aldri slurve med å vaske bort smuss og urenheter som ellers tetter porene og som vil gi kviser. Rengjøring hjelper også med å holde huden fuktig, jevn og balansert. Start med en skånsom og fuktighetsgivende ansiktvask og avslutt med et ansiktvann som fjerner resterende smuss.

Fukt

For at huden skal forbli myk og smidig hele året trenger man en rikelig med fuktighet. Sats på en separat fuktighetskrem som påføres etter vask eller invester i en fuktighetsgivende BB– eller CC Cream for en alt-i-ett effekt

Nyt vitaminene

En “ekstra alt-kur” får du ved å fylle opp vitaminlageret litt ekstra. Påfør i form av serum, ansiktsolje, kur eller serumkapser under din vanlige dagkrem eller som en kur under natten.

 

Beskytt

Ikke glem at solens skadelige stråler treffer huden hele året. Invester derfor i en fuktighetskrem, BB eller CC Cream som inneholder SPF.

 

Ukentlig spa

Lad huden 1-2 ganger i uken med en nærende og oppkvikkende maske. Du kan bruke ulike masker og bytte fra gang til gang mellom dyprengjørende, energigivende, avslappende og oppstrammende masker.

 

Tips dine venner!