Do’s & don’ts – Sommerhud

Tid for solkysset hud, myke ben og en magisk glow i ansiktet. Jeg hjelper deg med å få mest ut av din sommerhud med noen av våre beste produkter og do’s & don’ts.

NordicFeel Lifestyle

Do

Boost that summer glow
Hei sommer – hei fantastisk hud. Med sommer, sol og saltvann kommer en gratis ansiktsbehandling som får huden din til å stråle. Topp den med enda mer glød og la det bli en del av din sminkerutine. Legg en fuktighetsgivende sheetmask eller klapp inn ett serum i ansiktet før din dagkrem.

Sats på C-vitamin
Tilfør supervitaminet direkte påhuden i form av en nærende og styrkende krem, kur eller et serum. C-vitamin forbedrer ikke bare hudens kollagen, men gir også en ordentlig fuktighetsboost og beskytter aktivt mot solskader og pigmentering. C-vitamin er også en glødgiver som skaper magisk glow.

Bli klar med rengjøring
En vanlig misforståelse er at vi svetter ut alle urenheter naturlig under sommer og at en ansiktsrens er unødvendig. Svetting er kroppens naturlige detox. Uren hud og kviser trives godt på sommervarm hud under trange klær, derfor er det viktig å holde på rengjøringsrutinen.

Don´t

Sommer og syre
Aktive ingredienser er en smart måte å skape perfekt hud hjemme på ditt eget bad. Ingredienser som AHA-syre kan gi deg en fantastisk og flekkfri hud. Menn unngå å bruke disse produktene på sommeren da de øker hudens sensitivitet, noe som lettere kan føre til pigmentflekker. Spar heller disse produktene til høsten og vinteren og investere heller i pleiende produkter med SPF.

Glemme solbeskyttelse
Sommerens største don’t er uten tvil å sole seg uten beskyttende krem. Uansett om du ikke ligger på stranden i timevis eller sitter og nyter på en uteservering er det kjempeviktig med solbeskyttelse.

Ikke klem at solens skadelige stråler treffer huden selv på overskyte dager og ikke glem å smøre inn områder som lett blir glemt, som for eksempel hender og lepper.

Fete kremer
En ny sesong trenger en ny hudpleie Akkurat som garderoben tømmes for tunge vinterklær er det nå på tide å se over produktene på badet. Unngå tunge og fete kremer og sats heller på fuktighetsgivende produkter. Erstatt ansiktsvannet med en frisk fuktspray og bytt ut dine beskyttende kremer med lettere emulsjoner.

Tips på produkter som passer bra om sommeren

 1. Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml

  Ole Henriksen

  Banana Bright ™ Vitamin C Serum er et effektivt anti-aging serum - med 15% C-vitamin, 5% PHA og hyaluronsyre - for klarere og fastere hud

 2. Double Serum Light Texture 50 ml

  Clarins

  Clarins Double Serum Light Texture er spesielt egnet for yngre hud og en fetere hudtype, eller hvis du elsker Double Serum men ønsker en lettere tekstur.

 3. Water Drench 50 ml

  Peter Thomas Roth

  En krem som reduserer utseendet på fine linjer og rynker, noe som gir huden silkeaktig, hydrert og ungdommelig utseende.

 4. Relief Sun 50 ml

  Beauty of Joseon

  Relief Sun er en lett og kremaktig organisk solkrem som er behagelig mot huden.

Tips dine venner!