Sommerhud

Do’s & don’ts sommerhud

Tid for solkysset hud, myke ben og en magisk glow i ansiktet. Jeg hjelper deg med å få mest ut av din sommerhud med noen av våre beste produkter og do’s & don’ts.

Hudterapeut Magdalena

Sommerhud

Do

Boost that summer glow
Hei sommer – hei fantastisk hud. Med sommer, sol og saltvann kommer en gratis ansiktsbehandling som får huden din til å stråle. Topp den med enda mer glød og la det bli en del av din sminkerutine. Legg en fuktighetsgivende sheetmask eller klapp inn ett serum i ansiktet før din dagkrem.

Sats på C-vitamin
Tilfør supervitaminet direkte påhuden i form av en nærende og styrkende krem, kur eller et serum. C-vitamin forbedrer ikke bare hudens kollagen, men gir også en ordentlig fuktighetsboost og beskytter aktivt mot solskader og pigmentering. C-vitamin er også en glødgiver som skaper magisk glow.

Bli klar med rengjøring
En vanlig misforståelse er at vi svetter ut alle urenheter naturlig under sommer og at en rengjøring er unødvendig. Svetting er kroppens naturlige detox. Uren hud og kviser trives godt på sommervarm hud under trange klær, derfor er det viktig å holde på rengjøringsrutinen.

Don´t

Sommer og syre
Aktive ingredienser er en smart måte å skape perfekt hud hjemme på ditt eget bad. Ingredienser som AHA-syre kan gi deg en fantastisk og flekkfri hud. Menn unngå å bruke disse produktene på sommeren da de øker hudens sensitivitet, noe som lettere kan føre til pigmentflekker. Spar heller disse produktene til høsten og vinteren og investere heller i pleiende produkter med SPF.

Glemme solbeskyttelse
Sommerens største don’t er uten tvil å sole seg uten beskyttende krem. Uansett om du ikke ligger på stranden i timevis eller sitter og nyter på en uteservering er det kjempeviktig med solbeskyttelse.

Ikke klem at solens skadelige stråler treffer huden selv på overskyte dager og ikke glem å smøre inn områder som lett blir glemt, som for eksempel hender og lepper.

Fete kremer
En ny sesong trenger en ny hudpleie Akkurat som garderoben tømmes for tunge vinterklær er det nå på tide å se over produktene på badet. Unngå tunge og fete kremer og sats heller på fuktighetsgivende produkter. Erstatt ansiktsvannet med en frisk fuktspray og bytt ut dine beskyttende kremer med lettere emulsjoner.

Tips på produkter som passer bra om sommeren

 1. Double Serum 30 ml

  Clarins

  Serum som stimulerer hudens fem viktige funksjoner: fuktighet, næring, oksygenering, beskyttelse og cellefornyelse.

 2. Hydra-Filler Mask 23 g

  Filorga

  Maske som gir umiddelbar fuktighet og en frisk effekt.

 3. Truth Serum 30 ml

  Ole Henriksen

  Serum med C-vitamin som fukter og gir en glødende effekt.

 4. Silky Purifying 125 ml

  Sensai

  En silkemyk og dyprengjørende, vannløselig rengjøringsbalm.

  kr 539 Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!