Skjønnhetsknep for deg med sensitiv hud

Her finner du mine beste knep for deg med sensitiv hud

Hudterapeut Magdalena

Du har sensitiv hud hvis…

… du lett får irritert og rød hud. Huden strammer, flasser, er tynn og ofte har sprengte blodkar, Du kan ha sensitiv uavhengig av hvilken hudtype du har. med andre ord, du kan vise symptomene for tørr hud og samtidig har problemer med akne. Huden din kan også reagere raskt på noen hudpleieprodukter og ytre påvirkninger som kjøle, tørr luft, sol og varme.

Hvorfor har du sensitiv hud?

Det kan skyldes hormonelle forandringer eller at du under en lengre periode har brukt for sterke hudpleieprodukter som har skadet din hus barrierefunksjon. Stress, usunn helse, søvnmangel og et usunt kosthold kan også være medvirkende faktorer.

Slik tar du vare på din sensitive hud!

Beskytt huden mot solen. Vær nøye med å bruke produkter som er utviklet for sensitiv hud og som inneholder beroligende og pleiende ingredienser. Unngå å bruke produkter som øker blodsirkulasjonen og tenk også på å bruke sminke som er tilpasset for sensitiv hud.

Vanlige feil for deg med sensitiv hud!

Du klemmer kviser og kjenner ofte på huden med fingrene. Hendene er fulle av bakterier og dette irriterer huden din. Eller så kanskje du sminker over kvisene og rødhet med alt for sterk sminke som ikke er tilpasset etter din hudtype. Ikke overdriv med å vaske ansiktet med alt for varmt vann eller bruk av alt for sterk rengjøring og sminkefjerner.

Tips! Test dine nye ansiktskremer/produkter ved å påføre en liten mengde rett foran øret, tre netter på rad. Hvis du ikke får et utslett i dette området kan du bruke produktet i hele ansiktet.

 

Mine anbefalinger:

BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil

Estelle & Thild
Les mer her

Urban Environment SPF 50 UV Protection Cream

Shiseido
Les mer her

Daily Essentials Dry Skin Gentle Cleansing Wipes

Nivea
Les mer her

Pure Truth Melting Cleanser Dry/Sensitive Skin

Ole Henriksen
Les mer her

Gentle Eye Make-Up Remover Lotion

Clarins
Les mer her

Harmonie Calm Intense Intense Soothing Powder

Declèor
Les mer her
Tips dine venner!