3 steg til perfekte øyenbryn

Perfekt formede øyenbryn har i det siste blitt en stor del av motebildet. Velstelte bryn får deg til å se mer opplagt ut, er med på å ramme inn øynene (sammen en god mascara selvfølgelig) og skaper en helthet i ansiktet.

NordicFeel Lifestyle

Nappe

Napp alltid med en pinsett.  Plukk bare om du har øyenbrynshår mellom øynene eller om de vokser alene veldig langt fra dine bryn. Spar så mye som mulig for å få en fyldigere følelse. Følg egen ansiktsform, benstruktur og hårvekst. Alle typer bryn fungerer ikke til alle.

Fyll ut

Bruk en brynpenn eller en brynskygge som du bruker med en børste. Velg to til tre nyanser mørkere enn din egen brunfarge. En grei huskeregel er at blondiner bør gå for en brynsfarge som er 2-3 nyanser mørkere enn håret, mens brunetter bør gå for en farge 2-3 nyanser lysere enn håret.

Fyll inn farge hvor du ikke har noen hår  ved hjelp av små, tynne streker. Følg den naturlige formen på øyenbrynene. Hvis du maler en strek langs hele brynet risikerer du at det ser malt og veldig unaturlig ut.

Hold brynene på plass

Avslutt med en øyenbrynsgele – en farget eller gjennomsiktig en og børst oppover. Gelén gjør at øyenbrynene holder en fin form. Børst deretter oppover over det du har malt så vil øyenbrynene få et naturlig og stilig utseende.

 

Closeup of woman eye with beautiful makeup

Tynne bryn?

Om du har tynne bryn kan du forsøke å anvende et øyenbrynsserum som gir dine bryn styrke og næring. Grande Brow Enhancing Serum fremmer tykkere, fyldigere bryn i løpet av 6-8 uker

Her finner du alle produktene til øyenbryn!

Les også: Toppliste mascara 

Anbefalte produkter:

 1. Instant Brow Lift Wax 15 ml

  Browgame Cosmetics

  Få ”brow lift” looken med Instant Brow Lift Wax. Voksen er enkel å påføre og holder brynene på plass hele dagen

 2. Eyebrow Pencil

  Clarins

  Øyenbryns blyant som definerer og former brynene med en naturlig jevn farge som holder perfekt selv i varmt og fuktig klima.

  kr 197 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 3. Tint Remover 100 ml

  RefectoCil

  RefectoCil Tint Remover fjerner enkelt og raskt fargeflekker fra huden som har oppstått under øyenbrynfarging.

 4. Eye Brow Mascara 2 g

  Babor

  Farget mascara for øyenbrynene, skaper volum og gir definisjon

 5. Eyebrow Color 15 ml

  RefectoCil

  Natural brown No. 3 er en sterk og allsidig dekkende bruntone som skaper en naturlig brunette-look

Tips dine venner!