3 steg til perfekte øyenbryn

Perfekt formede øyenbryn har i det siste blitt en stor del av motebildet. Velstelte bryn får deg til å se mer opplagt ut, er med på å ramme inn øynene (sammen en god mascara selvfølgelig) og skaper en helthet i ansiktet.

NordicFeel Lifestyle

Nappe

Napp alltid med en pinsett.  Plukk bare om du har øyenbrynshår mellom øynene eller om de vokser alene veldig langt fra dine bryn. Spar så mye som mulig for å få en fyldigere følelse. Følg egen ansiktsform, benstruktur og hårvekst. Alle typer bryn fungerer ikke til alle.

Fyll ut

Bruk en brynpenn eller en brynskygge som du bruker med en børste. Velg to til tre nyanser mørkere enn din egen brunfarge. En grei huskeregel er at blondiner bør gå for en brynsfarge som er 2-3 nyanser mørkere enn håret, mens brunetter bør gå for en farge 2-3 nyanser lysere enn håret.

Fyll inn farge hvor du ikke har noen hår  ved hjelp av små, tynne streker. Følg den naturlige formen på øyenbrynene. Hvis du maler en strek langs hele brynet risikerer du at det ser malt og veldig unaturlig ut.

Hold brynene på plass

Avslutt med en øyenbrynsgele – en farget eller gjennomsiktig en og børst oppover. Gelén gjør at øyenbrynene holder en fin form. Børst deretter oppover over det du har malt så vil øyenbrynene få et naturlig og stilig utseende.

 

Closeup of woman eye with beautiful makeup

Tynne bryn?

Om du har tynne bryn kan du forsøke å anvende et øyenbrynsserum som gir dine bryn styrke og næring.  Xbrow  inneholder olje og antioksidanter samt aminosyre og polysakarider som hjelper til med å fremme tilveksten av hårsekkene og gjør hårene sterkere.

Her finner du alle produktene til øyenbryn!

Les også: Toppliste mascara 

Anbefalte produkter:

3-In-1 Brow Pencil

NYXE Professional Makeup

Ett uslåelig verktøy for å skape de vakreste øyenbryn og har alt du trenger for å skape velformede buer.

Les mer her

Browfood

Lashfood

Definer, administrer og form brynene dine for en naturlig look.

Les mer her

Eyebrow Styling Compact

Shiseido

Lar deg skape naturlige bryn som kompletterer din farge med en vakker finish som varer hele dagen.

Les mer her

Superfine Liner For Brows

Clinique

Smidig penn som skaper perfekte definerte og naturlige øyenbryn

Les mer her

Pro Brow Pomade

Freedom Makeup London

Et sikkert kort når du velger øyenbrynsfarge for å få et naturlig utseende som varer hele dagen. Tilgjengelig i elleve forskjellige nyanser

Les mer her

Natural Brow Styler

Max Factor

Definer, style og form brynene dine med ett enkelt produkt

Les mer her
Tips dine venner!